Ljubav

Style

Lav u avgustu: Ako vam ljubav opstane sledi bolji period!

Lavovi ovog meseca slave svoj rođendan, a kada je ljubav u pitanju stvari i nisu tako sjajne. Evo šta može Lav da očekuje u avgustu!  Ako vam ljubav opstane sledi bolji period!

Lav u avgustu: Ako vam ljubav opstane sledi bolji period! Svet Plus




Odnosu sa partnerom treba da se posvetite na pravi način. Ne deluje da ćete u tome lagano uspeti ali trud će vam se isplatiti. Komunikacija je problematična jer vi uporno tvrdite da ste samo vi u pravu. 

Realno da li ste? Razmislite o tome ako vam je stalo do veze u kojoj ste jer mnogi neće uspeti da sačuvaju ni vezu, a tek brak...


Neki odnosi mogu biti na velikim iskušenjima jer će Lavovi biti skloni flertu. Zaletaće se u nepromišljene komunikacije i flertovanje od koga na kraju neće ostati ništa sem velikog problema. Osvešćivanje može biti emotivno bolno jer partner neće imati ni najmanje volje da vam oprosti.


One veze koje "preteknu" imaju šansu da prerastu u nešto veće i stabilnije, pod uslovom da niste napravili neku neoprostivu grešku. Ali vi najbolje poznajete svog partnera.






Trudite se da ne rizikujete ako su vam posledice već jasne kao dan.


Oni koji žele provod i usputne zabave neka se drže toga ali na stabilnost i očuvanje veze mogu da zaborave.


Takođe pripazite da ne budete žrtva nečije manipilacije u drugoj polovini avgusta. Pripazite sa kime se družite i kome poklanjate svoje poverenje. Prosto neke stvari neće ostati tajna i mogu vam se vratiti sada kao bumerang.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>