TREĆA KOBNA NESREĆA U MANJE OD MESEC DANA: Biciklista poginuo u udesu (FOTO)

G. Ć.

26. 08. 2016. u 00:27

U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio sinoć, oko 21.30, u kraljevačkom naselju Beranovac, na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac, poginio je zasad neidentifikovani biciklista

ТРЕЋА КОБНА НЕСРЕЋА У МАЊЕ ОД МЕСЕЦ ДАНА: Бициклиста погинуо у удесу (ФОТО)

Foto: G. Šljivić

KRALjEVO – U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio sinoć, oko 21.30, u kraljevačkom naselju Beranovac, na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac, poginio je zasad neidentifikovani biciklista.

-Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt. Nije poznato da li je biciklista sam pao ili ga je neko udario, jer na putu nije bilo ni ostataka stakla, ni plastike – kaže jedan od meštana Beranovca, napominjući da je deonica magistralnog puta kroz ovo naselje bukvalno postala prava „crna tačka“.

Na ovoj neosvetljenoj deonici puta u naseljenom mestu, sa ograničenjem brzine od 80 kilometara na sat, samo u minulih dvadesetak dana ovo je treći udes sa kobnim ishodom. Pre bicikliste, u dva odvojena sudara nastradala su i dvojica motociklista.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

4S

26.08.2016. 10:17

Ma samo vi pravite kuće, naselja uz magistralne puteve, a vozači će se pitati što su ograničenja 60 i manja, a meštani što ginu ispred kuća na neosvetljenom delu magistralnog puta.

Nele

26.08.2016. 15:27

Neosvetljena deonica puta u naselju sa ograničenjem od 80 km na sat!Sve je jasno.Zato je na nekim putevima gde nema žive duše i gde može da se vozi brzo bez problema ograničenje 50!Ali,onda iz kukuruza izleće policija..

Steva

26.08.2016. 15:55

Vozac sam bicikla skoro 50 godina. Mnogi me prepoznaju na ulici kad sam bez bicikla, ali moram reci i skrenuti paznju izmedju ostalih i na policiju jer 95% vazaca ne postuje bicikliste. Vozim strogo desno po beloj liciji ivice puta, a vozaci besnih automobila i teskih kamiona kroz otvoren prozor dibacuju da se sklonim sa puta. Zameram vozacima ,,C,, i ,,D,, kategorije bar oni bi trebalo da postuju bicikliste jer su profesionalci.