Premijer ne ide u Dubrovnik

V. N.

24. 08. 2016. u 21:47

Aleksandar Vučić neće učestvovati na "Kroacija forumu" koji počinje u četvrtak u Dubrovniku, potvrđeno je u Vladi

Премијер не иде у Дубровник

PREDSEDNIK Vlade Aleksandar Vučić neće učestvovati na "Kroacija forumu" koji počinje u četvrtak u Dubrovniku, potvrđeno je u Vladi. Vučić je u utorak rekao da nije doneo odluku o tome ide li na ovaj skup, jer ne vidi šta bi značajno tamo moglo da se uradi.

Tema foruma je "Jačanje Evrope, povezivanje severa i juga", a domaćin konferencije je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. Iako je prvobitno trebalo da se održi premijerski panel, čiji je gost trebalo da bude i srpski premijer, sad je kao alternativa organizovan ministarski sastanak.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Чикаго

24.08.2016. 22:41

И не треба да иде! Кад је прошле године у Београду био економски самит држава балкана и централне Европе, сви су дошли осим хрватског премијера милановића, који је рекао да му је било далеко па није могао да путује! Хрватском безобразлуку и понижавању Србије нема краја. Али им не смета да отварају фирме у Србији.

Мићо

25.08.2016. 00:05

прво су нам забранили да причамо...уопште несмено да коментаришемо их...а сада несмемо и да им идемо....лепо ...

bistro oko

25.08.2016. 21:23

U Dubrovniku se sastaju predsjednici zemalja koje su na putu od Baltika prema Jadranu odnosno Crnom moru, tema je povezivanje ta tri mora i nema nikakvog razloga da netko iz Srbije tamo ode jer je za ovu temu Srbija apsolutno nevažna.

OKO HORUSOVO

25.08.2016. 23:24

@bistro oko - Tema dakako da nije za Srbiju jer se tamo udaraju temelji Živog Štita od nevažnih država i bezvrednih naroda prema Rusiji u eventualnom Sudaru - čisti AntiRuski Summit poltrona NATO ambicijama da po treći put spreči uspostavljanje Osovine Berlin - Moskva - Tokio, a sad već i Peking. Čista borba za opstanak AntiCivilizacije Zapadnih moralnih nakaznih vrednosti koje konzumiraju oslobođeni narodi od "Komunizma i Staljinizma..i..itd..presrećni što su robovi bankstera u stanju kolektivne halucinacije

Нови поредак се већ урушава

25.08.2016. 23:48

@bistro oko - Биће важна кад почне...

galeb bijeli

26.08.2016. 06:38

Poziv, koji su naši uputili srpskim čelnicima, samo pokazuje dvoličnost HDZ-ovskih glavešina! Laju svašta na komšije, posebno ovih dana, a NIJEDAN konkretan korak da naprave! Npr. zašto ne blokiraju Srbiju u svim poglavljima, zašto ne uvedu univerzalnu jurisdikciju pa da sudimo Srbima za zločine na Kosovu, itd. Očito našim HDZ-ovcima odgovara da su u Srbiji radikali na vlasti!

SMOKI

27.08.2016. 13:54

@galeb bijeli - Stvar je potpuno jasna BIJELI GALEBE. Zato sto bi onda na videlo izasli svi zlocini HDZa. Izasla bi na videlo sva GENOCIDNA ponasanja Hrvatske prema Srbima i ostalim susedima i ofirala bi se politika EU, Nemacke i SAD. Na zalost mi se koljemo a korist imaju samo oni. Ja se slazem sa tobom i mislim da trebamo zatvoriti granice i obustaviti bilo kakve veze izmedju nas dok se ne dozovemo pameti. I onako ce nas ovladati muslimanski svet. Tada Lijepa Hrvatska nece ni postojati.Ko ce je spasiti?SRBI?