Srbija više ne traži Luku Bojovića

N. B.

24. 08. 2016. u 21:23

Bojović se više ne nalazi na Interpolovoj poternici, jer je pravosnažno oslobođen optužbi za tri ubistva i dva pokušaja ubistva

Србија више не тражи Луку Бојовића

Luka Bojović

LUKA Bojović više se ne nalazi na Interpolovoj poternici, pošto Srbija ne traži njegovo izručenje. Kako je saopšteno iz Višeg suda u Beogradu, ovo je urađeno pošto je pravosnažno oslobođen optužbi za tri ubistva i dva pokušaja ubistva. Pored toga, kaznu od 15 meseci, na koliko je osuđen zbog falsifikovanja isprave i nedozvoljenog držanja oružja, izdržao je tokom ekstradicionog pritvora u Španiji.

Sa druge strane, na snazi su ostale poternice koje je Srbija izdala za Vladimirom Milisavljevićem i Sinišom Petrićem, koji su u februaru 2012. godine sa Bojovićem uhapšeni na Iberijskom poluostrvu. Pred sudom u Madridu, Bojović je oslobođen optužbi za ubistvo pripadnika "zemunskog klana" Milana Jurišića Jureta, čiji su delovi tela samleveni i bačeni u reku. Međutim, španski sud osudio ga je na 18 godina robije zbog pripadnosti organizovanoj kriminalnoj grupi, prikrivanja krivičnih dela, posedovanja i čuvanja oružja i falsifikovanja dokumenata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Maximilijan

24.08.2016. 21:37

Evo slike našeg pravosuđa , proganjali ga ,otac mu umro od muke i sad ,puj pike ne važi ,Šalili smo se

stef

25.08.2016. 13:59

@Maximilijan - ma nisu ga dzabe proganjali.. evo i u spaniji, zadnja recenica teksta..španski sud osudio ga je na 18 godina robije zbog pripadnosti organizovanoj kriminalnoj grupi, prikrivanja krivičnih dela, posedovanja i čuvanja oružja i falsifikovanja dokumenata.

Cinjenice

24.08.2016. 21:53

Srbija nije banana mafijaska drzava, Srbija je kanalizacija baba mafijaske drzave.

Zoran

25.08.2016. 01:04

Ko će porodici sada nadoknaditi-nenadoknadivo. Ubijen brat, otac (jedan od najzaslužnijih građanina grada Beograda) umro od tuge i nepravde koja je zadesila njihovu porodicu. Ko je sve vreme i iz kojih pobuda lansirao tolike laži protiv Luke i satanizovao porodicu Bojović? Jedini korist od svega imali su novinari, koji su dizali tiraže svojih listova -iznoseći silne neistine o Luki.

Kizonja

30.08.2016. 16:10

Luka uz tebe sam, jako mi je žao zbog svega što ti se desilo! Pravda je spora ali dostižna!!