Političari presrećni što je preko 50% naših olimpijaca ispunilo normu za slikanje FOTO: Tanjug (T.Valić)
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

22. aug. 2016

Srpski političari zadovoljni brojem olimpijaca koji su ispunili normu za zajedničko fotografisanje

BEOGRAD, 22. avgust 2016, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je izuzetno ponosan zbog činjenice da nijedna zemlja učesnica Olimpijskih igara nema toliki broj sportista koji su zaslužili zajedničku fotografiju sa političarima.

Vučić je napomenuo da je broj olimpijaca koji je ispunio normu za fotografisanje sa državnim vrhom naše zemlje još jedan dokaz da je slikanje sa političarima i tapšanje po ramenu najveći motiv za svakog srpskog sportistu.

– Veoma sam srećan zbog toga što je čak pedeset četvoro, od sto tri naša olimpijca, uspelo da se kvalifikuje za naše zajedničko fotografisanje. Procentualno gledano mi smo najuspešnija zemlja u toj kategoriji i smatram da to nije zasluga samo nas, političara, već i sportista koji su se za tu privilegiju sami izborili i zbog toga im čestitam jer su zaista zaslužili da ih svi mi koji vodimo Srbiju potapšemo po ramenu, da im obećamo da će biti još bolje, kao i da im damo priliku da se slikaju sa nama – izjavio je Vučić.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da je pozitivno iznenađen činjenicom da će više od 50 odsto naših sportista iz Rija imati mogućnost za fotografiju sa njim.

– Broj od čak 54 olimpijca koji imaju priliku da im političari čestitaju je zaista impozantan jer, iskren da budem, dok sam bio u Riju nisam imao utisak da će postići ovakav uspeh. Ne znam šta im se tada dešavalo, delovalo mi je kao da ih je sve poterao neki maler, da ih je neko izbaksuzirao – ispričao je predsednik.

Nikolić je dodao da se plaši da Srbija uskoro će imati dovoljno političara za fotografisanje sa sportistima.

– Mislim da bi Srbija morala da ulaže u nove političare jer ako sportisti nastave sa ovakvim rezultatima biće nam jako teško da svima izađemo u susret kada su u pitanju zajedničke fotografije nakon njihovih uspeha – napomenuo je on.

Soko Sokolović

  1. haha kaže:

    U tekstu vam se potkrala sitna greska. Nije:
    “da im obećamo da će biti još bolje”
    nego
    “da im obećamo da će biti još bolje za dve godine, najvise tri”.

  2. Ja sam kaže:

    Srbija je prva u svetu po broju medalja na hiljadu clanova sns-a.
    I sve to zahvaljujuci vucicu i…

  3. haha kaže:

    haha ni jedan komentar. kao da AV licno moderira

  4. Republika Srpska kaže:

    Meni je baš srago što sam na internetu pronašao podatak da njuz net ne uzima pare od nevladinog sektora i stranaca hhhhaha al malo morgen svi ste isti i vi i vučić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *