≫ 

Selektor Hrvata: Srbija bolja, ali su nas sudije unakazile

Treba biti čovek i, koliko god bilo teško, priznati da je Srbija bolja od nas i treba im čestitati im na pobedi , izjavio je posle meča Ivica Tucak

  • 19
Olimpijada, vaterpolo, Srbija - Hrvatska Foto: Tanjug/AP

Selektor hrvatskih vaterpolista Ivica Tucak čestitao je Srbiji pobedu u finalu Olimpijskih igara i osvajanje zlatne medalje, ali imao je i zamerku na suđenje, koje je, kako je istakao, bilo u korist "delfina".

>>> NAJLEPŠA SCENA FINALA: Zagrljaj Savića i hrvatskog selektora za istoriju!

- Treba biti čovek i, koliko god bilo teško, priznati da je Srbija bolja od nas i treba im čestitati im na pobedi - priznao je Tucak koji se na kraju utakmice prijateljski izgrlio sa selektorom Srbije Dejanom Savićem.

- Razbili su nas šutem izvan, odigrali kvalitetnije, ali nam ovaj sudijski kriterijum nije išao u prilog, ima puno hvatanja, čupanja, pravo je „klanje“.

Išao je Tucak u detalje.

- Na početku nam je Mađar (Peter Molnar) poništio gol, trebao je da dosudi bar tri faula u napadu koji je u svakoj akciji bio barem 15 sekundi potopljen, a tako ne može da se pobedi.

>>> SRBIJA SLAVI ZLATO, ALI I DALJE KASKA ZA NAMA: Ovako su hrvatski mediji ispratili finale u Riju! (FOTO)

Uvren je da selekcija ima budućnost.

- Imamo 10-11 igrača koji su u najboljim igračkim godinama i sigurno će biti u projektu za Tokio. Ovo srebro će nam biti samo podsticaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    21. avgust 2016 | 02:03

    U kosarci sudije,u vaterpolu sudije, stefanek pobedio onom djilkosu sudije krive,jel ima neko sportski da podnese poraz??

  • majka i baka

    21. avgust 2016 | 02:00

    mnogo si bio nervozan i preneo si tu histeriju na svoje igrace i ne kukaj.loedaj nase momke i savica nisu te ni primecivali igrali su i pobedili a k a j ?

  • Miloš Srbin

    21. avgust 2016 | 01:59

    KMEEEEE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA