Nijedan Babićev drugar u detinjstvu nije znao šta je to PTP
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

19. aug. 2016

Zoran Babić presrećan što će doći na čelo PTP

BEOGRAD, 19. avgust 2016, (Njuz) – Funkcioner Srpske napredne stranke Zoran Babić izjavio je da je presrećan što će najverovatnije postati direktor Pošta Srbije, jer kako priznaje, od malena je želeo da bude na čelu PTP, saznaje Njuz.

On kaže da je zbog ove svoje želje često nailazio na nerazumevanje okoline.

– Još u detinjstvu sam govorio drugarima da bih voleo da vodim PTP i svi su me pitali šta mi je to. Treba ih razumeti u to vreme deca uglavnom žele da budu policajci, vatrogasrci ili atsronauti, pa nisu ni znali šta je to pošta – izjavio je Babić.

On je napomenuo mu je drago što će voditi Poštu i zato što psihički i fizički divi svim poštarima koji satima idu od vrata do vrata bez odlaska u toalet.

-Probaćemo da poboljšamo sve naše usluge. Mislimo i na sve naše građane, pa smo za sve njih pripremili i jedan mali znak pažnje. Čim dođem na funkciju direktora, Pošta će na svaku kućnu adresu poslati po jedan primerak Vučićevog eskpozea – izjavio je Babić.

Marko Dražić

  1. Ja sam kaže:

    Nije daleko dan kada ce zahvaljujuci ovakvim kadrovima sns-a Posta opet gajiti golubove pismonose i konje.

  2. voya montoya kaže:

    Kao mali lizao je markice sa lepkom Carbofix ,posledice su mucanje,zabalabućkavanje i sl. mane logopednog i edukativnog tipa…

  3. folirant kaže:

    Novi sef ce uvesti Teleplohove. To su leteci postari i koristice pamperse kako ne bi kapalo po narodu s neba. Povezace sva odredista na zemaljskoj kugli pa i one udaljene svemirskim godinama.
    Neosporno da je na izbor novog direktora uticala pre svega lepota i pamet. On je cuveni masinski inzinjer sto je presudno za poziciju u
    posti. Sbog sukoba interesa postao je nastranacka licnost.

  4. Zoin Mihailo kaže:

    Krkobabić je postao ministar bez portfelja.
    Babić je postao direktor kompanije Pošte Srbije bez veze.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *