Na Horgošu se čeka sat i po, do kraja dana još veće gužve

Vozače danas očekuju povoljne vremenske prilike za putovanje, kolovozi su suvi i vidljivost je dobra, ali treba računati na pojačan intenzitet saobraćaja zbog završetka vikenda, smene turista, a i zbog završetka sabora trubača u Guči, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
U jutarnjim satima na naplatnim rampama nema dužih zadržavanja, a na graničnim prelazima pojačan je intenzitet saobraćaja.
 
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije, na prelazima se ne registruju duže kolone, osim na prelazu Horgoš gde su zadržavanja na izlazu iz zemlje 90 minuta, a na prelazima sa Crnom Gorom pojačan je saobraćaj pri čemu se kako na ulazu tako i na izlazu na Gostunu, putnička vozila zadržavaju oko 60 minuta, a na prelazu Špiljani na izlazu oko 40 minuta.
 
Tokom dana očekuju se duža zadržavanja i na ostalim graničnim prelazima, a vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i vrlo često promenljivo, posebno u turističkoj sezoni.
 
Što se tiče najava i aktuelnih izmena u saobraćaju, od 15. avgusta, na državnom putu I B reda broj 12, na deonici Novi Sad-Kać, biće na snazi izmena u saobraćaja zbog radova na produženom nadvožnjaku. Predviđeno je da radovi traju do početka zimske službe, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.
 
Od 10. do 14. avgusta, u vremenu od 7 do 17 sati, na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici od petlje "Novi Banovci" do petlje "Bubanj Potok", u oba smera, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza. Za vreme radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.
  • Zivan

    14.08.2016 11:51
    Ljute se na guzzve na graniccnim prelazima asvi navalili da putuju automobilom; kao da su ljudi zaboravili na vozove...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija