Najbizarniji poslednji minut koji ćete videti: Golman pogađa stativu, opet stativa, pa gol s pola terena (VIDEO)

Ekscelzior i Groningem odigrali verovatno najluđu završnicu meča koja je skorije mogla da se vidi

  • 0

Mnoge evropske lige počele su ovog ili prethodnog vikenda, a meč drugog kola holandske Eredivizije podsetio nas je zašto je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu i koliko uzbuđenja može da priredi.

Naime, u duelu Ekscelziora i Groningema, u kojoj je domaći tim slavio sa 2:0, viđena je jedna od najneverovatnijih završnica meča.

Ekscelzior je vodio sa 1:0 i bio je na korak od osvajanja bodova. Igrao se poslednji minut i Groningem je krenuo na sve ili ništa tokom prekida u poslednjem minutu sudijske nadoknade.

U kazneni prostor je krenuo i golman Padt, i umalo je postao heroj. Upravo je on bio najviši u skoku posle centaršuta, sjajno je šutirao, ali je pogodio stativu. Na odbijenu loptu je njegov saigrač šutirao iz neposredne blizine, ali je i on pogodio okvir gola.

Lopta se kasnije odbila do igrača Ekscelziora, koji su iskoristili to što je golman Groningema napustio gol liniju. Vermeulen je šutirao iz velike udaljenosti i sa preko pola terena postigao gol za slavlje i osiguranu pobedu.

Tako se situacija u svega nekoliko sekundi preokrenula, a svega nekoliko centimetara delilo je igrače Groningema do gola i potpuno drugačijeg ishoda meča.

A video posted by De Marke (@demarkesports) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA