Hronika

U šumi kod Prnjavora pronašli indijsku konoplju, "pao" osumnjičeni

U šumi kod Prnjavora pronašli indijsku konoplju, "pao" osumnjičeni
U šumi kod Prnjavora pronašli indijsku konoplju, "pao" osumnjičeni

PRNJAVOR - Postupajući po akciji kodnog naziva "Plantaže 2016", pripadnici Policijske stanice Prnjavor uhapsili su B.G. (22), nakon što su kod njega pronašli marihuanu, a potom i 11 stabljika indijske konoplje koje se mogu dovesti u vezu sa osumnjičenim.

Iz policije su saopštili inicijale tog mladića, ali "Nezavisne" nezvanično saznaju da je u pitanju Branko Gatarić. Terete ga za neovlaštenu proizvodnju i promet droga.

Klupko oko njega počelo je da se odmotava kada su policajci prekontrolisali Gatarića, i to na osnovu prikupljenih operativnih saznanja i informacija da se on može dovesti u vezu sa zloupotrebom droge.

Pregled su juče izvršili pripadnici Policijske stanice Prnjavor, te su kod njega pronašli marihuanu, kao i druge predmete pogodne za proizvodnju droge. Gatarić je potom uhapšen, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka.

"Daljim operativnim radom, policajci su u šumi, u mjestu Kremna, opština Prnjavor, pronašli zasad od 11 stabljika indijske konoplje, koje su izuzete sa lica mjesta, a koje se mogu dovesti u vezu sa licem kod koga je predhodno pronađena marihuana", rekli su izvori "Nezavisnih’.

Iz policije je saopšteno da je, nakon završene kriminalističke obrade, po nalogu dežurnog tužioca, osumnjičeni pušten na slobodu, a po kompletiranju i dokumentovanju predmeta slijedi podnošenje izvještaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije