≫ 

(VIDEO) Petočlana porodica će morati da živi ispod mosta

Posle 14 godina podstanarskog života u Bežanijskoj ulici u Zemunu, sedmočlana porodica Marković mora da napusti stan u kojoj su živeli jer je gazda rešio da proda tu nekretninu.

  • 72

Iako je naizgled lako iznajmiti stan, Markovići, koji žive od 30.000 dinara socijalne pomoći i dečijeg dodatka, hrane se u narodnoj kuhinji i čija su tri člana ozbiljno bolesna, uverili su se da je to trnovit put pogotovo ako imate decu.

Zato, bračni par Nikoleta i Majkl Marković sa svoje petoro dece - Viktorija (2,5), Teodora (9), Danijela (15), Danijel (17) i Deni (19), ne znaju gde će od ponedeljka 15. avgusta, osim na ulicu.

Nikoleta priča za Telegraf da ni sama ne zna koliko su brojeva iz oglasa okrenuli. Svaki stan se izdavao dok sa druge strane žice nisu čuli da imaju decu i koliko ih imaju. Takođe, usput su se obraćali i nadležnim institucijama za pomoć, međutim, uvek su dobijali isti odgovor, da im je žao ali da nemaju slobodne stambene jedinice, ili da su ti stanovi namenjeni za izbeglice.

Još videa iz naše produkcije pogledajte na sledećim linkovima:

Ove izjave su obeležile današnju raspravu o novoj Vladi Srbije (VIDEO)

Jedan dan u Riju: od pokrivene odbojkašice, preko golih guza, do gej prosidbe

(VIDEO) Nole care, evo zašto ne treba da se izvinjavaš!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hrvat

    10. avgust 2016 | 22:53

    Zalosno,iz jednog razloga...zenu sa petoro djece izbacuju na cestu a da nitko nije ni jedan komentar napisao,niti pomoc ponudio...to se u Hrvatskoj nikad nije desilo...a kad su sise i sponzoruse u pitanju tu se napise nekih 300tinjak komentara...sram vas moze biti...

  • Majka troje dece

    11. avgust 2016 | 07:56

    Kako možeš rađati petoro dece a nemaš krov nad glavom? Šta misliš da možeš da im pružiš? Kakav život? Ne može se ceo život živeti na račun dece. Meni je ovo prestrašno. Ima pustih sela i napuštenih kuća po Srbiji neka idu tamo neka obrađuju zemlju, imaće krov i šta da jedu.

  • NN

    11. avgust 2016 | 08:43

    Ima stanova,ali za izbeglice ?Najgore je SRBIMA iz SRBIJE,svi imaju veca prava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA