VRANJE: Jedan Dom zdravlja, a DVA DIREKTORA

Lokalne vesti - Petak 29.07.2016 - 14:00

Skupština Vranja imenovala je na mesto direktora Doma zdravlja u osnivanju Dragana Đošića (SNS), a aktuelno rukovodstvo ZC Vranje, u okviru koga radi i DZ, sutradan je na mesto upravnika te ustanove imenovalo Nenada Mladenovića (SPS), dotadašnjeg direktora DZ-a.

Direktori iste firme: Đošić i Mladenović FOTO OK Radio Direktori iste firme: Đošić i Mladenović FOTO OK Radio

Tako sada Dom zdravlja ima dva direktora, jednog u osnivanju, i drugog u “nestajanju”.

Predsednik UO u ZC-u Miodrag Marinković pojašnjava da ZC još uvek funkcioniše kao celina, a da su Đošić i Mladenović praktično direktori dve različite zdravstvene ustanove.

- Dom zdravlja još uvek nije odvojen od  ZC - a, pa Đošić  još uvek nema praktično nikakvu funkciju dok se ne odvoji DZ, ako se bude  odvojio.

Za sada je Mladenović upravnik DZ-a,  Đošić  nema u sadašnjem DZ - u nikakvu funkciju, jer se radi o dva pravna lica.

Jedno je u okviru ZC kao celine sa bolnicom, a drugo je u osnivanju. Jedno sa drugim nemaju veze
- kaže Marinković.

Vladimir Stamenković, direktor  postojećeg ZC-a, imenovao je Mladenovića na mesto upravnika DZ-a, gde je do tada bio direktor. On je praktično ostao na čelu iste ustanove, ali sada kao upravnik.

Prema rečima  Marinkovića u slučaju odvajanja DZ - a iz ZC - a  za sada nema ničeg novog, i taj proces će, ako uopšte bude priveden kraju zbog nekih ranijih najava iz Minstarstva zdravlja, morati da sačeka formiranje nove Vlade Srbije.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: