Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.07.2016.

13:40

Olić u Cvajti: Novac me više ne zanima

Hrvatski fudbaler Ivica Olić iznenadio je fudbalsku javnost odlukom da karijeru nastavi u nemačkoj Cvajti.

Izvor: B92

Autor:B92

Olić u Cvajti: Novac me više ne zanima
Foto: Getty images

Iskusni napadač potpisao je jednogodišnji ugovor sa Minhenom 1860 iako je imao ponude iz Engleske i SAD.

"Trenutno mi je pitanje novca drugorazredno. U karijeri sam imao mnogo dobrih ugovora, ne radi se kod mene o novcu, živim za fudbal i želim samo jedno, da postižem golove", objasnio je Olić svoju odluku.

Olić ima 36 godina, prošle sezone se mučio sa povredama, pa se očekivalo da možda ode u penziju, a on je izabrao klub koji niko nije očekivao.

"Dugo sam o tome razmišljao, jer ovde je u prošlosti bilo mnogo toga negativnog. Ali nova uprava ima plan i uverili su me. Najvažnija je sada stabilnost i da se ne borimo za opstanak. Imamo prostora za napredak. Moramo praviti male korake i skupljati bodove. Mogu tek obećati da sam u svakom slučaju gladan i da ću dati sve od sebe", rekao je iskusni Hrvat.

Olić je tokom karijere igrao za Zagreb, Dinamo ZG, Hertu, CSKA Moskvu, Hamburger SV, Bajern Minhen, Volfsburg, te bio šampion Hrvatske, Rusije, Nemačke...

Na 238 utakmica u Bundesligi postigao je 72 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve