SUDAR AUTOBUSA I AUTOMOBILA KOD SVILAJNCA: Sedmoro povređenih, ima i poginulih

Autobus je bio beogradskih registarskih oznaka i u njemu su povređeni vozač i sedmoro putnika

  • 4

U PU Jagodina potvrđeno je da je vozač putničkog automobila smrtno stradao sinoć oko 22,30 u sudaru sa autobusom beogradskih registarskih oznaka na putu Svilajnac-Despotovac. U ovom sudaru povređen je i vozač autobusa i još sedmoro putnika.

NEVIĐEN HOROR KOD ĆUPRIJE: Automobil direktno udario u konjsku zapregu, povređeno 15 osoba, STRADALA I DECA!

Portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić potvrdila nam je da jer na putu Svilajnac-Despotovac sinoć oko 22,30 sati u sudaru putničkog vozila i autobusa smrtno stradao vozač automobila iz jednog sela u okolini Svilajnca.

Autobus je bio beogradskih registarskih oznaka i u njemu su povređeni vozač i sedmoro putnika.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Takođe, na putu Ćuprija-Paraćin sat i po ranije dogodila se takođe saobraćajna nezgoda u kojoj je jedan automobil, pretičući autobus, direktno udario u zaprežno vozilo u kome su bila i deca. U ovom udesu pet osoba je povređeno, dok su konji stradali na licu mesta, a saobraćaj je izvesno vreme bio u prekidu.

Jedno smrtno stradalo lice i još 14 povređenih osoba, među kojima je i dece, epilog je dve teške saobraćajne nesreće koje su se dogodile sinoć u razmaku od sat i po na dva različita puta Pomoravskog okruga.

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    28. jul 2016 | 13:06

    Od kada na ovoj relaciji ide dupli autobus bg registracije?

  • Osecaj me ne vara

    28. jul 2016 | 14:36

    Boze, Boze sad ce da hule na tebe zato sto je neko opio casicu vise!!! Ili serviser nije proverio servo ili nije proverio kocnice!!! Za sve ces ti biti nevernicima kriv!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA