HOROSKOP ZA 28. JUL: Ribe, daleko ćete vi dogurati! Device, opustite se već jednom!

Horoskop za četvrtak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

 

www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Vaš, jedan od svakako najosnovnijih, problema je upravo taj što ste bili skloni previše da verujete svima i svakom. Sad vam sve to počinje polako dolaziti na naplatu.

 

BIK

 

Ne radujte se unapred. Iako su informacije koje dolaze do vas prilično pouzdane i iako stoji kao istinita tvrdnja da ide sve u željenom smeru, ipak su i mnoge komplikacije na pomolu!

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

BLIZANCI

 

Malo toga sada preostaje da se uradi sa vaše strane ne bi li dešavanja krenula u očekivanom pravcu. Razmišljajte malo pozitivnije. Ne verujte nikom drugom do sebi!

 

RAK

 

Konačno danas do vas dolaze dugo očekivane a više nego zaslužene dobre vesti. Danas jedna sjajna i vest koja menja život, sustiže onu drugu. Ovo je predivan dan za vas!

 

LAV

 

Bojite se da zakoračite u nepoznato. Možda i velikim delom imate pravo na takav stav. Sve oko vas je prilično nesigurno. Ipak, okolnosti vas teraju na odluku. Posavetujte se sa nekim obavezno!

 

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

DEVICA

 

Vi trideset i tri puta merite a samo tek jednom sečete. Danas ste ipak sa tim svojim stavom i sami sebi iritantni. Budite spontani makar jednom u svom životu!

 

VAGA

 

Nervozni ste a svoje nezadovoljstvo aktuelnom situacijom u ljubavi iskaljujete na onima koji to, realno, najmanje zaslužuju! Teški ste danas i nesnosni i sami sebi!

 

ŠKORPIJA

 

Nestrpljivi ste a upravo ta nestrpljivost vas vodi u brzopletost a ona vam širom otvara put ka seriji grešaka sa možda i nesagledivim posledicama. Pod hitno se sredite i naoružajte strpljenjem!

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

STRELAC

 

Vaše misli su prebrze a želje nestalne. Očekujte sve i odmah. A, ako se desi pa to i dobijete, tek onda počinje da vas hvata ‘’ludilo’’. Da li vi znate uopšte šta hoćete od sebe i života?!

 

JARAC

 

Uvek ste vrlo raspoloženi za to da se nekome osvetite čak i za neke stvari iz prilično daleke prošlosti. Vratiti milo za drago jeste hrana koja vas hrani, ali ona vas neće zasititi, zapamtite!

 

VODOLIJA

 

Ako vas ništa ne ubije, vaša sklonost ka beskrajnoj i ničim opravdanoj toleranciji i razumevanju svega i svakog, sigurno hoće! Kad ćete naučiti sebe i svoj interes da gledate?!

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

RIBE

 

Vrlo ste vešti kad treba da se napravite da ništa ne znate i ne razumete. Najveštiji i najopasniji ste zapravo onda kad delujete potpuno nevešti i bezopasni! Daleko ćete vi u životu dogurati!

 

Astrolog: Darko Škalabrin

 

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale za ovo leto, barem kad je u pitanju ljubav:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA