Neptun će biti retrogradan do sredine novembra! Evo kako to može da vam upropasti život

Neptun ume da zavede čoveka na pogrešan put, pa ljudi, misleći da slede svoj osećaj, potpuno upropaste svoj život

  • 0

Kada Neptun krene u retrogradni hod, situacija postaje prilično zategnuta. Retrogradni hod je kada planeta daje negativne , a evo šta astrologija kaže o tome šta ovo znači za horoskopske znakove.

Znate li zašto je baš OVAN prvi znak u horoskopu?

IZRAČUNAJTE SVOJ SUDBINSKI BROJ: Saznajte šta vas sve čeka u životu

Neptun predstavlja iskorak iz stvarnosti. Pospešuje jaku sponu sa emocijama, pa uzrokuje pojačanu maštu, praćenje iluzornih ciljeva, eskaliranje umetničkog duha i vrhunac keativnosti.

Ova planeta u astrologiji predstavlja pokretačku energiju za ono nestvarno i neopisivo iskustvo. Neptun je procep između jave i sna.

Kada Neptun uđe u retrogradan hod, ono što se prvenstveno oseti je malaksalost i gubitak energije, a zatim ova osetljivost zahvata i poslovni, i emocionalni, i zdravstveni plan.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ono iracionalno  koje karakteriše Neptun, sada se pretvara u iracionalnu brigu, što vas čini teškim za saradnju i razumevanje.

Svakodnevni život analizirate mnogo dublje, a vaše emocije svakoj sitnici daje ogroman značaj, pa se i poslovni i ljubavni život prilično komplikuju.

Odnose sa okolinom vidite kao prilično složene, a svaku opasku doživljavate lično.

Budući da period retrogradnog Neptuna traje toliko dugo, važno je da se čovek ne prepusti lošim emocijama. Retogradni Neptun ume da uvuče u svet iluzija, a kako je osetljivost pojačana, može da deluje kao demon koji vodi čoveka pravo u propast.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Čuvajte se loših poteza, ishitrenih emotivnih reakcija i drugih iluzija koje vam bukvalno mogu uništiti život ako uzmu maha. Za period retrogradnog Neptuna, više nego igde važi izreka - triput meri jednom seci.

Za sve to je kriva vaša sputana mašta, koja dovodi da se u "stvarnosti" osećate prilično nesigurno, nezadovoljno, a neretko i razočarano.

Pored ovoga osećate ogromnu usamljenost, čak i kada ste okruženi ljudima, što najviše ugrožava vaš ljubavni život.

Pošto, ovo nije vaše prirodno stanje, dodatno pogoršavate situaciju preuzimanjem odgovornost i krivice zbog svojih osećanja, pa ste vrlo često konfuzni.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Loše kanalisanje i tako slabe energije utiče i na vaše zdravlje, pa će vas preplaviti hronični psihički umor i neispavanost.

Savet: Kada je Neptun u retrogradnom hodu, trebalo bi da pijete više vode, pojačate vitamine u ishrani i da izbegavate toksine, kao što su cigarete i alkohol. Da biste se psihički primirili, pokušajte da se osamite kad god imate priliku, a u drugim situacijama izbegavajte negativne ljude, koji vam oduzimaju energiju.

Pogledajte astro-prognozu za celo leto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA