KRIJU BAHATOG TAKSISTU: Pregazio psa, mirno nastavio da vozi, a potom poslao kolegu da SNIMA vlasnika dok daje ISKAZ U POLICIJI (FOTO)

Vlasnik pregaženog psa tvrdi da ga niko iz Beogradskog poslovnog taksija, čiji je taksista pregazio njegovog ljubimca, nije pozvao da se izvini

  • 16

Nakon što je u javnosti odjeknula vest da je taksista Beogradskog poslovnog taksija pregazio psa u Prizrenskoj ulici, ovo udruženje oglasilo se saopštenjem kojim izražava žaljenje zbog incidenta ne otkrivši pritom ko je pregazio šnaucera Taru, čiji je vlasnik Igor Savić. On je ogorčen što ga je neko od taksista krišom snimao dok je davao iskaz u policiji.

Savić smatra nedopustivim što Beogradski poslovni taksi, kako on navodi, krije identitet taksiste iako se zna ko je. Takođe smatra rušenjem dostojanstva i privatnosti to što ga je vozač taksija krišom snimao dok je davao iskaz policiji.

- Tara je živa, ali nije zdrava! Hvala Dejanu Živanoviću, vozaču belog "fijata multipla" Beogradskog poslovnog taksija, koji nas je sinoć krišom snimao ispred policijske stanice u Savskoj dok su policajci uzimali uzorke sa mog psa - kaže Savić.

On smatra nečovečnim što firma krije ko je vlasnik pomenutog vozila kojim je upravljao, kako sâm Igor otkriva, Dejan Živanović.

Foto: Facebook/Igor Savić

- Hvala na izvinjenju Beogradskom poslovnom taksiju putem saopštenja "Kuriru", čiji je direktor mogao makar telefon da okrene, ima "Kurir" naš broj. Ja neću da se spuštam na njihov nivo, ali činjenica je da je njihov kolega pregazio mog psa nasred pešačkog i da oni neće da kažu ko je iako su svi na toj taksi stanici stajali i gledali! Krišom nas anonimno snimate, ćutite i izvinjavate se preko "Kurira". Sram vas bilo! - ogorčen je Savić.

OVU KUCU JE U CENTRU BEOGRADA PREGAZIO TAKSI: Kad je umalo zgazio i njegovog vlasnika, samo je NASTAVIO DA VOZI! (FOTO)

U saopštenju Beogradskog poslovnog taksija poslatom "Kuriru" navodi se duboko žaljenje zbog nemilog događaja.

- Beogradski poslovni taksi još jednom izražava duboko žaljenje zbog nemilog događaja, izvinjava se vlasniku ljubimca i obaveštava javnost da su se svi vozači "fijat multipli" sive boje danas odazvali pozivu nadležnih organa koji su izvršili uviđaje na vozilima. Verujemo da će nadležni organi u najkraćem vremenskom roku utvrditi ko je počinilac. Takođe, želimo da pokažemo snimke povređenog ljubimca, koji su načinjeni danas tokom popodneva - navodi se u saopštenju ovog taksi udruženja.

Podsetimo, Savić je izjavio da je taksista pregazio psa, pogledao u retrovizor i nastavio da vozi kao da se ništa nije dogodilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    27. jul 2016 | 15:17

    Šta imaju nadležni organi da otkrivaju? Izvolite kažite ko je u to vreme vozio pomenuti auto i eto rešenja. A skrivanje lica koje je načinilo neki prekršaj je krivično delo. Kazniti vlasnika te taxi službe odmah!

  • Pako Snaucer

    27. jul 2016 | 15:44

    Tuzila bih kompletno udruzenje jrr doticni je clan tog udruzenja koje svesno skriva prestupnika pa lepo svi snosite odgovornost zbog bahatog kolege!

  • Da

    27. jul 2016 | 15:17

    To nije covek nego zver

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA