Vesić: U narednih 10 godina će biti obnovljene ulice kojima ide gradski prevoz

Beta

26. 07. 2016. u 23:59

Gradski menadžer Goran Vesić najavio je da će u narednih 10 godina u Begradu biti obnovljene sve ulice kojima prolazi gradski prevoz

Весић: У наредних 10 година ће бити обновљене улице којима иде градски превоз

Foto P.Mitić

Gradski menadžer Goran Vesić najavio je danas da će u narednih 10 godina u Begradu biti obnovljene sve ulice kojima prolazi gradski prevoz.

"Grad je angažovan na projektu revitalizacije svih puteva i ulica na svojoj teritoriji, najpre onih kojima se kreću vozila javnog gradskog prevoza. Verujem da ćemo do kraja godine izaći sa tim planom i u narednih desetak godina obnoviti sve ulice kojima se kreće gradski prevoz", rekao je Vesić prilikom obilaska radova na asfaltiranju ulice Vojvode Micka.

On je dodao da su u saradnji sa opštinom Palilula i na predlog građana danas počeli radovi na postavljanju skoro 4.500 kvadrata novog asfalta u toj ulici.

Po rečima Vesića, u Beogradu se u poslednjih 20 do 30 godina malo ulagalo u obnovu saobraćajnica, koliko je i njihovo prosečno trajanje, a da ima ulica koje nisu obnavljane 40 godina.

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić rekao je da to investicija u vrednosti 155 miliona dinara i da će Ulica vojvode Micka, Juhorska i deo Ulice Marijane Gregoran dobiti nove toplovodne i vodovodne cevi.

"Na Karaburmi će biti obnovljeno oko 2,5 kilometara saobraćajnica. To je veoma važno jer je ovo naselje proteklom periodu bilo zapostavljeno", rekao je Jovičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

prolaznik

27.07.2016. 16:09

A kad ce da se popune rupe na trotoaru u Kn. Milosa. Pre neki dan sam cekala prevoz kod Instituta za javnu politiku i videla da je trotoar pun rupa, jedna zena je uganula nogu! TO je jedna od glavnih i vrlo prometnih ulica jer je blizu KCS.

Mrka

27.07.2016. 19:46

Sad će oni da popune rupe na trotoarima, za sada popunjavanju rupe vlastitih kućnih budžeta!!!

grunf

27.07.2016. 21:21

10 godina, Alo bre. Karaburma 2,5 km. Pa novinari ako politicari lupaju gluposti vi bas ne treba sve da objavljujete. Ja sam vozac i znam kakve su ulice bile pre 5 godina a kakve su sad, Gledam preko haube i vozim slalom da ne razbijem auto na kratere. Zatvara se po 50 metara puta i onda se danima ne radi nista. Uzgred, ne pricajte sta su drugi uradili ili nisu vec vi napravite nesto pametno.

LOGOS

29.07.2016. 20:56

10 godina !!! Brate,smanji malo ! Ako ste dali vec toliki dug rok,onda se bar potrudite da vam asfalt bude minimum 5cm,a ne "palačinke" od 1-2cm !