Društvo

UŽAS: Trogodišnji anđeo umro od očuhovih batina!

Objavljeno: 26.07.2016 | 16:29Izvor: Kurir

Antoniju Krstiću preti maksimalna kazna od 24 godine zatvora za fizičko zlostavljanje. Majka devojčice optužena za saučesništvo

PIZA - Obdukcija devojčice Samante (3) iz Kalambrone u Italiji, koju je ubio njen očuh, Srbin Antonio Krstić, završena je prošle nedelje u Pizi. Kako saznajemo, obdukcijom je utvrđeno da je devojčica već neko vreme trpela nasilje i zlostavljanje.

Podsetimo, Krstić je uhapšen u Italiji zbog ubistva devojčice, ćerke njegove devojke Huane. Krstić je Samantu brutalno izudarao, usled čega se devojčica onesvestila, a onda je, uz pretnju da će ih obe spaliti, naredio Huani da je oživi. Kako to nije uspelo, morali su da pozovu policiju i hitnu pomoć, a kao opravdanje za modrice, rekao je da je devojčica imala temperaturu, te da je morao da je „šamara“ kako bi se osvestila.

Antonio je tada uhapšen zajedno s majkom devojčice, a ona je prošle nedelje saslušana. Kako saznajemo, za tragediju krivi Krstića, za koga kaže da je redovno tukao njenu ćerkicu, što je nakon obdukcije potvrđeno.

- Nesrećna devojčica nije prvi put dobila batine, već je sistemski maltretirana duži vremenski period. Devojčica je živela u porodici koja nije vodila računa o njoj, a roditelji nisu imali nimalo saosećanja ni ljubavi - kaže izvor koji je imao uvid u obdukcioni nalaz.

Đankarlo Domeniđani, zamenik tužioca, kaže da je autopsija potvrdila sumnje da je devojčica preminula usled batina.
- Taj mali anđeo je na zemlji već neko vreme prolazio kroz pakao. Očuh ju je stalno tukao i na kraju ubio - priča Đankarlo.

Alesandro Basi Lučijani, mrtvozornik, rekao je da se po stanju devojčicinih unutrašnjih organa, ali i povreda po glavi, vidi da je patila duže vreme. 

Za ovo delo mu preti kazna od 12 do 24 godine zatvora, a nedavno je premešten u samicu. On je imao i zakonsku, ali i moralnu obavezu da brine o detetu. Majka tragično nastradale devojčice će se, pored saučesništva u ubistvu, teretiti i za zanemarivanje deteta.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u