Search
Close this search box.

Žika Šarenica opet zgranuo sve komentarom upućenim detetu (VIDEO)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Voditelj Žikine šarenice je uspeo još jedanput da zgrane celu naciju neumesnim komentarom upućenim detetu. Kao da psovanje dečaka koji recituje nije bilo dovoljno.

Živorad Nikolić je u poslednjoj emisiji razgovarao sa mladim nadama tenisa i dok je dečaku poželeo da bude poput Novaka Đokovića, odnosno da pobedi Mareja i Nadala, devojčici je poručio da će biti poput Ane Ivanović, što prema njegovim merilima znači da će se bogato udati. 

Podsetimo, Ana Ivanović je u svojoj dosadašnjoj karijeri osvojila 15 VTA turnira, uključujući i jedan grend slem, Rolan Garos (2008. godine). Pored toga, dospela je do još dva gend slem finala (Rolan Garos 2007. godine i Otvoreno prvenstvo Australije 2008. godine). Takođe, na Vimbldonu je igrala u polufinalu 2007. godine, dok joj je najbolji rezultat na Otvorenom prvenstvu SAD-a četvrtfinale 2012. godine.

Ne treba zaboraviti ni 3 turnira prve kategorije (Berlin, Montreal i Indijan Vels), učešće na Olimpijskim igrama, finale Hopman kupa 2013. godine… Ali, sve to je, izgleda, sitnica naspram toga što se dobro udala.

POSLEDNJE VESTI