Evo do koje godine ženama rastu grudi!

Kod većine žena grudi se potpuno razviju 3 do 4 godine nakon prve menstruacije, a proces rasta grudi završi u prilično ranoj životnoj dobi

  • 7

Veličina grudi stalno se menja, a može varirati čak i do jedne veličine. Na promenu u veličini grudi utiče različito vreme u menstrualnom ciklusu.

Najjači trik sa ORGROMNIM GRUDIMA ikada! Bukvalno je ubacio svaku lopticu (VIDEO)

Kod većine žena grudi se potpuno razviju 3 do 4 godine nakon prve menstruacije, a proces rasta grudi završi u prilično ranoj životnoj dobi.

- Ženske grudi rastu do kasnih tinejdžerskih ili ranih dvadesetih godina, ali promene u njihovoj veličini i obliku događaju se tokom celog života i povezane su s promenama u tkivu grudi. Na te promene utiču promene u hormonima, trudnoća, dojenje, debljanje ili mršavljenje, menopauza i slično, objašnjava ginekološkinja Dr sc. Jasenka Grujić.

Uradite ove stvari i gledajte kako vam GRUDI rastu!

Tokom trudnoće grudi narastu i po nekoliko brojeva, a tkivo se može jako raširiti pa se možda neće moći potpuno vratiti na pređašnje stanje. Osim toga i dojenje može uzeti svoj "danak" i promeniti izgled dojki.

Printskrin: YouTube/Amy Macedo Printskrin: YouTube/Amy Macedo

Neke žene kao posledicu trudnoće imaju veće grudi, dok se drugima nakon dojenja grudi smanje.


Genetika pak igra najveću ulogu u veličini i obliku ženskih grudi. Geni utiču na nivo hormona koji potom utiču na tkivo u grudima određujući gustinu, ali i izgled kože.

Genske karakteristike žene mogu povući sa obe strane porodice, a istraživanje objavljeno u časopisu BMC Medical Genetics otkrilo je kako sedam genskih faktora znatno utiče na izgled jednog od najženstvenijih atributa.

(Telegraf.rs / Izvor:fokus.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hnjo

    24. jul 2016 | 00:53

    Znači nema nade za mene :(

  • Da

    24. jul 2016 | 10:25

    A ja se cudim kako ovim starletama rastu i sa 30,kako sam glupa

  • Milan

    28. jul 2016 | 15:25

    A dokle muškarcima rastu grudi. Evo, moj komšija svake godine ima sve veće i veće grudi!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA