Huber: Borska deca u Minhenu na bezbednom

Predsednica udruženja "Vajfert" Jasmin Huber izjavila je da su deca iz Bora, koja su posredstvom tog udruženja i Bavarskog crvenog krsta nedavno otputovala na dvonedeljni besplatan odmor u dečije odmaralište u Puplingu kod Minhena, dobro i na sigurnom.

Hurberova je agenciji Beta rekla da se u toku dana čula telefonom sa decom i njihovim roditeljima i da je potvrđeno da su deca na sigurnom, kao i da će ostati u odmaralištu.

"Deca su u petak posetila Minhen, ali je njihova destinacija srećom bila na drugoj strani grada od mesta gde se dogodio teroristički napad. Raspoložni su i veseli, do njih nije ni došla informacija šta se sinoć dogodilo u Minhenu", navela je Hubereva.

Udruženje "Vajfert" u saradnji sa Bavarskim Crvenim krstom iz Minhena već deset godina organizuje besplatno dvodnevno letovanje za dvadesetoro dece iz Bora, ali i istočne Srbije, čiji su roditelji slabijeg imovinskog stanja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво