TRAGEDIJA KOD LESKOVCA: Muž ubio ženu pa povredio sebe

I. Mitić

29. 06. 2016. u 17:11

Dragan Mitić (50) iz leskovačkog sela Zlokućane osumnjičen je da je ubio suprugu Slađanu (41), a potom je navodno pokušao sebi da oduzme život

ТРАГЕДИЈА КОД ЛЕСКОВЦА: Муж убио жену па повредио себе

Foto: Igor Mitić

LESKOVAC – Dragan Mitić(50) iz leskovačkog sela Zlokućane ubio je suprugu Slađanu(41), a potom je pokušao sebi da oduzme život. Ova tragedija dogodila se u njihovoj porodičnoj kući, u sredu oko 15 časova.

Prema nezvaničnim informacijama Dragan je više puta nožem izbo svoju suprugu u grudi. Pošto mu nije pošlo za rukom da se obesi onda je i sebi je naneo više ubodnih rana zbog kojih je, nakon ukazane pomoći u leskovačkom Urgentnom centru, hitno transportovan u niški Klinički centar gde se bori za život.

U Zlokućanu, selu koje je 15 kilometara udaljeno od Leskovca, niko ne može ni da nasluti šta je bio motiv Draganovog krvavog pira. Kažu da je sa Slađanom živeo u skladnom braku i da ništa nije ukazivalo na to da će počiniti zločin.

Juče sam bio kod njih. Šalili smo se i pričali. Popili smo kafu. Pozajmio sam malo vegete i ostavio sam ih u dobrom raspoloženju – priča prvi komšija Vinko Kocić dok pokušava da zaustavi suze.

On kaže da se iz kuće Mitića nikada nije čula neka galama ili svađa. Tako je bilo i kobnog dana. Ceo komšiluk su iznenadila policijska vozila i vozila Hitne pomoći. Još se ne zna ko je pronašao bračni par, ali se prepostavlja da je to zet Novica koji živi dve kuće dalje. Sa njihovom ćerkom Lidijom(23) imaju dva sina od četiri i godinu dana.


Dragan je zaista divan čovek. Nikada se ni sa kim nije sporečkao. Dobar je kolega i drug. Radili smo zajedno desetak godina u leskovačkoj „Montaži“, a sada je zaposlen kao majstor u gradskom „Vodovodu“. Imaju svoju a uzimali su zemlju i pod zakup. Sve u svemu, nisu živeli loše – priča jedan od Draganovih školskih drugova iz obližnjeg sela Jašunja.

Slađana je od nedavno počela da odlazi u inostranstvo da bi čuvala decu za novac. Bila je u Švajcarskoj u nekoliko navrata po mesec dana. Nedavno se, kažu, vratila sa puta. Pored stare, Mitići su sagradili i novu porodičnu kuću i nikada se nisu žalili jedno na drugo.



Uvek su se dobro slagali. Izveli su dete na pravi put. Dobili su i dva divna unuka. Imali su dovoljno za život, a šta se zapravo desilo to njih dvoje najbolje znaju – kaže jedna od Mitićevih rođaka.

UBICA ŽIVOTNO UGROŽEN

Prema rečima dežurnih lekara leskovačkog Urgentnog centra Dragan je sebi probio plućnu maramicu i plućna krila i životno je ugrožen. On je imao i vidljive posekotine po vratu. Zbog ozbiljnosti povreda upućen je na dalje zbrinjavanje u Niš. Slađana je navodno pronađena sva u krvi, pa se na prvi pogled nije moglo ni videti kakve povrede joj je suprug zadao. Veruje se da se radi o više ubodnih rana.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

MILLI

29.06.2016. 18:09

Cinimi se da ovih zlotvora i muzeva nigde nema gorih i bolesnih kao kod nas ....sto se ne ubijaju sami psihopate nego te nesretne zene svaki uboga dan sta je ovo vise....sacuvaj BOZE !!!!

Mozart

30.06.2016. 00:08

Skoro za svakog kažu da se nikad iz njihove kuće nije čula svadja niti galama

Dokle vise

30.06.2016. 01:50

Aman bre ljudi dokle vise po zenama .. Koji je ovo slucaj u ovoj godini , majka mu stara.. Ne , defitivno smo po broju psihicko labilnih u samo vrhu , nazalost..