Ex -Yu

Bivšeg fudbalera ubila struja dok se tuširao

Bivšeg fudbalera ubila struja dok se tuširao
Bivšeg fudbalera ubila struja dok se tuširao

KRUŠEVAC - Bojan Vujičić (42), poznati bivši fudbaler i fudbalski stručnjak iz Kruševca, poginuo je u porodičnoj kući u dijelu bivoljskog naselja Kurilovo, kada je nesrećnog sportistu udarila struja dok se tuširao.

Tragedija je potresla sve one koji su ikada imala prilike da se susretnu s Vujičićem, sportskim direktorom FK Trajal iz Kruševca.

Bio je veliki čovek i sportista, posvjećen sin, brat i otac.

- Prije pet-šest mjeseci došao je u naš klub kao sportski direktor, a ja ga poznajem kao dobrog igrača od karijere - priča, Rade Jeftović, sekretar kluba i dodaje da nije mogao da povjeruje kada je čuo šta se dogodilo.

Bojanov nekadašnji saigrač Ivan Mitić, danas trener ŽFK Napredak, podvlači da je došao tužan dan za Kruševac.

- Znam ga od rođenja, bio je izuzetan prijatelj, sportista od glave do pete, koji je svoj život posvetio fudbalu - kaže Mitić.

Prošao je sve selekcije FK Napredak, igrao u prokupačkom Topličaninu, Kopaoniku iz Brusa i u drugim klubovima, a u posljednje vrijeme bio je jedan od direktora u FK Trajal.

Posebno je Vujičić, koga su prijatelji zvali Vučko, volio da radi s mladim talentima u Školi fudbala "Finale".

(Informer)

U njegovoj porodici vlada nevjerica.

Brat Goran, koji je na društvenim mrežama obavjestio mnogobrojne prijatelje i poznanike o tome da je Bojan tragično izgubio život u ponedjeljak veče, ne nalazi snage da govori.

Fejsbuk se usijao od poruka podrške i riječi žaljenja.

- Prošao je cijeli svijet i nije mu se ništa dogodilo, a sada je nastradao kod kuće - teško pronalaze riječi Bojanovi roditelji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije