Premijer je najavio da "konačan rezultat boja na Kosovu neće bitno uticati na osnovni smer srpske politike"
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

28. jun. 2016

Vučić zakazao konferenciju za medije povodom rezultata Kosovskog boja

BEOGRAD, 28. jun 2016, (Njuz) – Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić obratiće se novinarima na vanrednoj konferenciji za novinare povodom rezultata Kosovskog boja i osvrnuće se na njihov uticaj na dalji tok započetih reformi. Ishod ovog istorijskog događaja neće bitno uticati na premijera i njegovo čvrsto opredeljenje za nastavak evrointegracija.

– Boj na Kosovu je izuzetno važan događaj i premijer oseća obavezu da se, tim povodom, obrati javnosti i umiri građane koji strepe zbog njegovog ishoda – kažu Vučićevi najbliži saradnici. – Konačan rezultat neće bitno uticati na osnovni smer srpske politike. Vlada ostaje privržena evropskom putu i daljem nastavku reformi u čije rezultate višo niko i ne sumnja -rekli su nam u Vladi Srbije.

Kako saznajemo, premijer je, za ovu vanrednu konferenciju, već spremio materijal sažet na 180 kucanih strana teksta. On se detaljno posvetio upoređivanju ekonomskih podataka iz 1389. godine i trenutnog stanja u našoj zemlji. Po svim pokazateljima Srbija je u međuvremenu mnogo napredovala, plate i penzije su neuporedivo veće, BDP je porastao, a nezaposlenost smanjena. Ovi podaci, na najbolji način, dokazuju ispravnost državne politike i Vučić je ubeđen da će, posle njegovog obraćanja, građani odahnuti i shvatiti da vlada zna šta je najbolje za njih.

Premijer je napomenuo da su za vreme ove bitke koja se odigrala pre više od 600 godina počinjeni zločini pod fantomkama “o kojima niko ne priča i koje niko sada ne pominje jer im to ne odgovara.”

Bojan Savić

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    A onda se okrenuo i prodao što je tada sačuvano, jer je shvatio da je to jedino što ga može održati na vlasti!

  2. voya montoya kaže:

    Rušili su i oni sa turbanima pa ostade Čukur česma.Ove sa fantomkama čeka Česma radosti EU…

  3. voya montoya kaže:

    Nikad manja posećenost Gazimestanu od 1987..Nekad na Gazimestanu,danas u otkupljenom stanu???

  4. Ja sam kaže:

    Poji Maja
    Posrnulog Krkobabic Milana
    Oslonjenog na mrtvoga turskog pismonosu…

    -tako je sve pocelo…da bi danas maja stotine sns poslanika dojila grudima svojim…a milan postu saranjivo…

  5. mr Joksim Krkić kaže:

    Car Lazar i sultan Bajazit su se u odsustvu sultana Murata dogovorili da se Srebrenici pokloni 5 miliona evra,kao znak dobrosusedskih odnosa Evrope i Azije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *