Zvezda napravila najvažniji potez za napad na F4 Evrolige!

Neće biti promene na klupi crveno-belih

  • 23

Dejan Radonjić je prelomio - i sledeće sezone biće trener Crvene zvezde!

Tako je saopštio klub sa Malog Kalemegdana, koji je naveo da je Radonjić otputovao ju utorak u Barselonu gde će kao trener crveno-belih prisustvovati redovnim godišnjim sastancima Evrolige sa ostalim trenerima klubova.

Dejan Radonjić ostaje u redovima šampiona ABA i KLS lige, KK Crvena zvezda Telekom i takmičarskoj 2016-2017.godini u skladu sa ugovorom koji ima sa klubom, ističu iz Zvezde.

Trener sa najviše pobeda u dosadašnjoj istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, insistirao je na ostanku u Beogradu, i pored interesovanja pojedinih klubova iz inostranstva, što je svojevrsno priznanje i KK Crvena zvezda Telekom koji je dvostruki uzastopni osvajač „duple krune" i redovni, i uspešni učesnik Evrolige.

Dejan Radonjić je prvi tim preuzeo u aprilu 2013.godine.

Do danas je osim rekordnog broja pobeda, osvojio i dve ABA i KLS lige, dva kupa, a sa crveno-belima je stizao i do polufinala Evrokupa, i četvrtfinala Evrolige u upravo završenoj sezoni.

"Klub ovom prilikom izražava zadovoljstvo nastavkom saradnje KK Crvena zvezda Telekom i Dejana Radonjića i u budućem periodu u kome naš klub očekuju novi izazovi i obaveze u 4 takmičenja," navodi se u Zvezdinom saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA