Najnovije vesti
Zabava Vesti
Danilo i Ivana proslavili prvu godišnjicu braka: Njihove izjave ljubavi će vas oduševiti!

Danilo i Ivana proslavili prvu godišnjicu braka: Njihove izjave ljubavi će vas oduševiti!

Naši sportisti Danilo Anđušić i Ivana Maksimović pre godinu dana izgovorili su sudbonosno "da" na romantičnoj ceremoniji na Santoriniju. Čini se da je njihova ljubav iz dana u dan sve jača.

Ivana i Danilo 03_RAS_foto vesna lalic Foto: V. Lalić / RAS Srbija
Ivana i Danilo 03_RAS_foto vesna lalic
Foto: V. Lalić / RAS Srbija

Danilo i Ivana jedno drugom čestitali su prvu godišnjicu braka na društvenim mrežama objavivši dirljive poruke i fotografije sa venčanja.

- Na današnji dan, pre tačno godinu dana, napravio sam najbolju odluku u svom životu. Postao sam muž predivne žene koja mi znači sve. Od trenutka kada smo se upoznali, ona je stavila osmeh na moje lice i uvek je znala kako da tu i ostane. Inspiriše me svojom pozitivnom energijom svakog dana. Ona je najambicioznija žena koju znam. Nikada ne bi odustala od svojih ciljeva bez obzira na sve. Ona je najjača žena koju znam. Protekla godina bila je definitivno najbolja godina mog života i sve to zahvaljujući njoj. Srećna prva godišnjica, biću pored tebe zauvek. Volim te - napisao je Danilo.

Njegova supruga objavila je nešto kraću, ali jednako emotivnu poruku.

- Srećna nam prva godišnjica ljubavi! Hvala što me činiš najsrećnijom i najvoljenijom. Volim te zauvek.

Ivana i Danilo nedavno su u intervjuu za Blic Puls otkrili zašto su odložili planove da postanu roditelji. Više o tome pročitajte OVDE.