JOŠ JEDNA NESREĆA U SIĆEVU ZA MANJE OD 24 ČASA: Prevrnuo se kombi s radnicima, 4 povređena
Foto: M. M.

Težak udes u blizini Ostrovice

JOŠ JEDNA NESREĆA U SIĆEVU ZA MANJE OD 24 ČASA: Prevrnuo se kombi s radnicima, 4 povređena

Crna Hronika -

Četiri osobe povredjene su jutros u 5.15 sati u saobraćajnoj nezgodi u Sićevačkoj klisuri u blizini Ostrovice, kada se kombi „pežo“ prokupačke registracije prevrnuo.

U vozilu su se nalazili radnici jedne privatne firme u Prokuplju koji su se vraćali sa posla u Pirotu. Do udesa je došlo kada je vozač kombija iz još neutvrdjenih razloga udario u stenu na desnoj strani kolovoza, prešao u suprotnu traku, udario bankinu a zatim se prevrnuo.

Zaštitna ograda sprečila je da vozilo padne u provaliju što bi sigurno dovelo do tragičnih posledica.

Kolege povredjenih radnika koje su jutros krenule ka Pirotu kako bi ih zamenili na poslu, u Sićevu je dočekao stravičan prizor. Oni su bili u šoku i nisu želeli da komentarišu udes. Na mesto nesreće došao je i vlasnik njihove firme koji je samo potvrdio da su se povredjeni ljudi vraćali kućama sa posla.

Kako nam je rečeno u Urgentnom centru, u toku je dijagnostik povreda stradalih radnika.

Zahvaljujući policiji, saobraćaj na magistralnom putu Niš – Pirot odvijao se usporeno ali bez zastoja jer su vozila puštana da prolaze naizmenično.

Ovo je druga nezgoda u Sićevu za manje od 24 sata. Juče oko 13 sati desetak kilometara dalje, prevrnuo se kamion sa azilantima kada je povredjenopetnaestak ljudi.

(Tekst i Foto: M.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track