Obesio se na ulazu u crkvu

S. MIŠLjENOVIĆ

25. 06. 2016. u 13:27

Samoubistvo u Banjaluci sa još nepoznatim motivima. Građani primetili leš Nova Petrušića u naselju Pobrđe

Обесио се на улазу у цркву

Foto: S. Mišljenović

BANjALUČANIN Novo Petrušić (58) obesio se u subotu na ulazu u pravoslavnu crkvu u izgradnji kod Novog groblja u banjalučkom naselju Pobrđe. Ovaj još nezapamćen slučaj samoubistva u gradu na Vrbasu, policiji su prijavili građani koji su prolazeći pored crkve na ulazu u crkvu, uočili leš nepoznatog muškarca. Policiji je slučaj prijavljen oko 12 časova, a odmah je na mesto nesreće izašla patrola koja je izvršila uviđaj i utvrdila da je reč o samoubistvu.

Kako je "Novostima" potvrđeno u policiji, na mestu samoubistva nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na eventualno krivično delo ili prisustvo druge osobe, tako da je ovde reč o samoubistvu.

- Nesrećni čovek je omotao kanap oko betonskog luka na ulazu u crkvu, a s druge strane je napravio omču koju je stavio oko vrata i obesio se - ispričao je za "Novosti" izvor blizak istrazi.

Meštani Pobrđa kažu da je Petrušić poslednji put živ viđen oko 10 časova, i da je izgledao malo pripit, a telo je pronađeno oko podneva.

- Motiv samoubistva se istražuje i zasada nije poznato zašto se Petrušić obesio na vratima crkve. Očigledno je želeo da pošalje neku poruku, koja je zasada nejasna. Postoje indicije i da je imao određenih psihičkih problema.




OSTAVIO SUPRUGU I DECU

PETRUŠIĆ je živeo u naselju Pobrđe, samo dve ulice dalje od crkve u izgradnji. Iza njega je ostala supruga i dvoje odrasle dece, a meštani kažu da ne mogu pretpostaviti šta ga je nateralo na samoubistvo.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)