Roksanda Ilinčić uskoro u Beogradu: Ove zvezde obožavaju njene kreacije!

by | jun 22, 2016

Naša poznata modna kreatorka Roksanda Ilinčić predstaviće novu kolekciju beogradskoj publici 24. juna na Belom dvoru, a revija će imati dobrotvorni karakter budući da će sav prihod biti namenjen formiranju jedinice za palijativno zbrinjavanje dece obolele od raka. Organizator događaja je Fondacija NJ.K.V. princeze Katarine u saradnji sa Modnom agencijom Click, a uz podršku Skupštine Grada Beograda.

Priredila: Tijana Čubrilo

Roksandini modeli sinonim su za živopisne boje i savršen kroj, a u njima se svaka žena oseća senzualno i prefinjeno. Zato su se i mnoge poznate dame odlučile za haljine ove dizajnerke, pa su ih, između ostalih, nosile i Mišel Obama, Kira Najtli, Gvinet Paltrou, Lejdi Gaga, En Hatavej, Ana Ivanović.

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Stil Vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton, uvek je pod lupom javnosti, ali ona svojim nepogrešivim izborom iznova oduševljava modne kritičare, a u tome su joj nekoliko puta pomogle i Roksandine kreacije. Tokom boravka u Australiji 2014. godine Kejt je nosila jarko žutu haljinu do kolena sa belim detaljima.

Pročitajte još i… Inspiracija za plažu: Bijonse i njeni najlepši bikiniji

Ko su ostale svetske zvezde koje nose kreacije naše kreatorke pogledajte na sledećim stranama…

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Glumica Blejk Lajvli važi za jednu od najbolje stilizovanih glumica Holivuda, pa ne čudi da je i njen izbor bio plavo-žuta haljina koja ističe figuru, a koja je upotpunjena dugačkim kaputom istih boja i cipelama sa dijamantskim detaljima. Upečatljive letnje boje dodatno ističu posebnost i istančanost modnog ukusa ove glumice.

Pročitajte još i… 10 autfita modnih blogerki koje morate da kopirate ovog leta

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Zavodljiva Rejčel Mekadams, glumica koje se svi sećamo iz „Beležnice“, na londonsku premijeru svog filma „About Time“ došla je u dugačkoj suknji i topu dugačkih rukava, koji su povezani pojasom. Romantičnu notu ovoj kreaciji daju nežna nijansa lavande, blago talasasta crvena kosa i neupadljiva šminka.

Pročitajte još i… Stiglo leto: Evo, kako da nosite najveći trend sezone

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Dobitnica Oskara, Kejt Blanšet, poznata po sofisticiranom odabiru garderobe, odlučila se za braon-bež haljinu sa velikim plavim cvetom i zlatnim pojasom iz Roksandine jesenje kolekcije za 2014. godinu.

Pročitajte još i… Svi autfiti koje je Džidži Hadid nosila na dodeli iHeartRadio nagrada

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Sandra Bulok je na holivudskoj premijeri animiranog filma „Minions“ privukla pažnju u crnoj haljini sa žutim detaljem na dekolteu, kojoj je, shodno događaju, dodala žute cipele u stilu junaka filma i malu crnu torbu.

Pročitajte još i… 3 načina da uz pomoć kaiša izgledate mršavije

Tagovi: