Muzika

Gitarista grupe "Blink 182" ostavio gitaru zbog vanzemaljaca

Gitarista grupe "Blink 182" ostavio gitaru zbog vanzemaljaca
Gitarista grupe "Blink 182" ostavio gitaru zbog vanzemaljaca

Nije rijedak slučaj da muzičari napuštaju bendove iz više razloga. Umjetničke razlike, problemi u komunikaciji sa ostatkom grupe, droga, alkohol, ili nekada jednstavno dosada.

Gitarista i pjevač popularne pank grupe "Blink 182" Tom Delong odlučio je da će prestati da se bavi muzikom i posvetiće život potrazi za vanzemaljcima.

"Oduvijek sam bio fasciniran svemirom i budućnosti. Kada ste individualna osoba kao ja i kada imate mogućnost da se bavite temom koja može biti i prijetnja po nacionalnu bezbjednost, onda vam je čast što se možete posvetiti nečemu što vas je fasciniralo cijeli život", rekao je Tom Delong.

Gitarista smatra da na ovaj način može da promijeni svijet i da to što je on samo mali dio slagalice koja pokušava da otkrije postojanje vanzemaljskog života njemu znači mnogo.

"Ne mogu više da se bavim muzikom i da idem na turneje koje nekada traju i po devet mjeseci. Zbog toga ne mogu da se posvetim istraživanjima", dodao je Delong.

Muzičar je već objavio svoj istraživački rad koji je nazvao "Tajne mašine", koji se bavi, kako Delong objašnjava, nedefinisanim fenomenima. Prva knjiga "Tajne mašine - Potraga za sjenkama" je već u prodaji.

"Počeo sam sa idejom da postoje dvije strane koje su u potrazi za drugim formama života. Siguran sam da postoji i neka druga vrsta koja traga za nama ljudima", dodao je Delong.

Ovo nije prvi put da je popularni muzičar govorio o svom zanimanju za vanzemaljce. Protekle godine je novinarima izjavio da je imao prilike da učestvuje na raznim seminarima koji su se bavili tematikom vanzemaljaca, i da ima čvrste dokaze o njihovom postojanju.

Poznati muzičar je prvi put napustio svoj bend 2005. godine, ali se vratio za potrebe snimanja novog materijala. Drugi put je napustio popularni sastav "Blink 182" 2009. godine zbog nesuglasica za bubnjarom Travisom Bejrkerom.

Popularni bend "Blink 182" je do sada objavio šest studijskih albuma. Najprodavanije izdanje ovog benda bio je album "Enemy of the state" koji se prodao u tiražu od preko 15 miliona primjeraka.

Ostali članovi benda su najavili da će "Blink 182" već na jesen izdati novi studijski album, ali bez gitariste Toma Delonga.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije