Zvezda čestitala titulu pravoslavnoj braći

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.05.2016.
22:34
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom čestitao je Olimpijakosu na tituli dan nakon što su crveno-beli iz Pireja savladali Panatinaikos u finalnoj seriji grčkog prvenstva.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Borba za trofej u grčkom šampionatu završena je u ponedeljak veče pošto su košarkaši Olimpijakosa savladali Panatinaikos u "OAKA Areni" i drugim brejkom stigli do treće pobede u plej-of seriji.

Ukoliko niste pratili dešavanja na četvrtoj utakmici finalne serije grčkog šampionata, izveštaj i trojku kojom je Vasilis Spanulis presudio "Zelenima" možete pogledati OVDE!

Aktuelni šampion Srbije je dan nakon što je Olimpijakos stigao do 12. šampionske titule putem "Tvitera" poslao poruku čestitke u Pirej.

Crvena zvezda Telekom čestitala je Olimpijakosu titulu što je još jedan pokazatelj da između dva kluba vladaju prijateljski odnosi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gvozdilj
Wednesday, 01.06.2016
14:47

Čuj pravoslavna braća?? , pa jel ovo sport ili religijska prćija??
U Srbiji i Zvezdi ne igraju samo pravoslavci , a pogotovo ne u Olimpijakosu , niti ih je osnovala SPC niti GPC , već sportisti pre svega.

Dosta više sa tim religijskim i političkim propagandama u sportu , a pogotovo ovaj portal treba konačno stati jer se pretvara u političko-nacionalno versku prćiju raznih interersa , i zbog ovoga nam je sport tu gde jeste.

Od sad se zovite "Pravoslavne sportske.net" , i onda stavite veliki naslov da će srpski sport propasti ako svi klubovi ne budu "pravoslavni".

avatar
Don.Mile
Tuesday, 31.05.2016
22:39

nije valjda da imaju bratski FMP u Grckoj ?