≫ 

PUTIN JE POČASNI GRAĐANIN 11 GRADOVA U SRBIJI: Znate li koja su ovo mesta?

Zvanje "Počasni građanin" dodeljuje se za istaknuto i trajno životno delo u oblasti nauke, privrede, umetnosti, obrazovanja i vaspitanja, kao i za rezultate postignute u javnom životu i razvoju kulturnog stvaralaštva

  • 19

Predsednik Ruske federacije Vladimir Vladimirovič Putin 2007. godine dobio je prve ključeve grada u Srbiji, a u međuvremenu postao je počasni građanin čak 11 mesta u državi.

SVI HOĆE DA VIDE SRPSKOG PUTINA OD VOSKA: Poseta muzeju u Jagodini povećana za 50 odsto

U slučaju da ne znate koji su to gradovi, evo odgovora: Sombor, Vrnjačka Banja, Raška, Apatin, Vrbas, Požarevac, Novi Sad, Ljubovija, Odžaci, Svilajnac i Loznica.

EVO ZAŠTO SU SRBI LUDI ZA PUTINOM, TITOM I MILOŠEVIĆEM: Kada vidite kako Srbija voli DIKTATORE naježićete se!

Inače, zvanje "Počasni građanin" dodeljuje se za istaknuto i trajno životno delo u oblasti nauke, privrede, umetnosti, obrazovanja i vaspitanja, kao i za rezultate postignute u javnom životu i razvoju kulturnog stvaralaštva i to fizičkim licima koja su svojim delima i činjenjima doprinela podizanju ugleda grada u zemlji i inostranstvu.

Dodeljuju ga članovi Skupštine opštine/grada, koji na sednici takođe imaju pravo i da oduzmu ovo zvanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloboda za Ukrajinu

    31. maj 2016 | 19:12

    Neverovatan mentalitet. Putin je jedna od najgorih osoba na planeti. Beskrupulozni dikrator koji svoju zemlju vodi u sunovrat,a svet drzi na ivici rata svojim agresijama na susedne zemlje. Nikada u istoriji nije bila bez prijatelja kao danas. Imaju samo neprijatelje i susede koji saradjuju sa njima iz straha.

  • Putingrad

    31. maj 2016 | 18:04

    Nasa fascinacija mocnim ljudima je tradicija koja uvek ode u zaborav.Bratimili smo se sa Kumrovcem skoro svi.O Titu da ne pricam! Putin nas je bas zaduzio! Stari kazu TESKO ONOM KOGA ZENA HRANI I RUS BRANI !

  • Nikolas

    31. maj 2016 | 19:59

    JEDINI JE CAR PUTIN KOJI MOZE SVET DA ODBRANI OD NATO ZAVOJEVACA I NEONACISTICKIH SVINJA !!! ZASLUZIO JE NOBELA ZA MIR I SLOBODU NARODA KOJI MRZE AMERICKU I NATO OKUPACIJU!!! ZIVEO PUTIN !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA