Utorak, 31.05.2016.

11:34

Junajted krade Sevilji ključnog "igrača"

Trostruki uzastopni osvajač Lige Evrope Sevilja mogla bi da ostane bez svog ključnog "igrača".

Izvor: AK

Junajted krade Sevilji ključnog
Foto: Getty Images

Kako prenose španski mediji, Andalužane će da napusti sportski direktor Ramon Rodriges Verdeho poznatiji kao Monči.

U međuvremenu, engleske kolege tvrde da bi Monči mogao da pređe u Mančester Junajted, a interesovanje pokazuju još Liverpul i Totenhem.

Monči je bio zadužen za pojačanja Sevilje od 2000. godine, a klub je u međuvremenu osvojio Superkup Španije, Superkup Evrope, dva Kupa kralja i pet tiitula u Kupu UEFA/Ligi Evrope.

Bivši golman je na Ramon Sančes Pishuanu između ostalih "otkrio" igrače kao što su Dijego Kapel, Alberto Moreno, Hesus Navas, Antonio Puerta, Serhio Ramos, Hose Antonio Rejes, Adrijano, Dani Alves, Žulio Baptista, Federiko Facio, Sejdu Kejta, Ivan Rakitić.

Prodajom ovih i mnogih drugih aktuelnih zvezda doneo je Sevilji profit od oko 200 miliona evra. Inače je celu igračku karijeur proveo upravo u Sevilji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: