31. maj  2016. 07.15  | Izvor: RTV

Sajam zapošljavanja sutra u Vršcu

VRŠAC -

U hotelu "Srbija" u Vršcu u sredu 1. juna, u periodu od 11 do 13 časova, biće održan Sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje - filijale Vršac.

"Na sajmu će se predstaviti firme sa prostora Grada Vršca i opština Bela Crkva i Plandište. Zanimanja koja se traže su diplomirani ekonomisti, inženjeri tehnologije, mašinski inženjeri, inženjeri elektrotehnike, programeri, arhitekte, mašinski tehničari, prodavci, recepcionari, kuvari, pekari, poslastičari, saradnici u službi prodaje i marektinga, agenti osiguranja, radnici u obezbeđenju, šivači i drugi", prenosi portal evrsac.rs.

Prema rečima direktorke filijale, Nataše Vulić, 27 poslodavaca ponudiće 211 radnih mesta.

Nezaposlenima je na sajmu omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak i lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV ) za veći broj slobodnih poslova, prema vlastitom izboru.

U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje, navodi se u saopštenju NSZ.

Tagovi