Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:54, 30. 5. 2016.

| Kultura

Koncert profesora Muzičke škole u Prokuplju

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
koncert,-klavir-KOSTA-Ilustracija.JPG
Profesori će najpre održati koncert 3. juna, a nagrađivani učenici 10. juna; Ilustracija; foto: A.K.

Muzička škola "Kornelije Stanković“ iz Prokuplja organizuje koncert profesora Muzičke škole koji će se održati u prostorijama Narodnog muzeja "Toplice“ u petak, 3. juna, od 19 sati.

Prema rečima direktora Muzičke škole Vlade Drobnjaka, u pitanju je tradicionalni koncert koji se organizuje svake godine. On podseća i da će za sve ljubitelje muzike u ovom gradu u narednih 10 dana biti održan još jedan koncert.

Radi se o koncertu na kome će se predstaviti svojim kompozicijama nagrađeni učenici koji su osvojili neke od brojnih nagrada tokom školske 2015/16. godine. I ovaj koncert će se održati u prokupačkom Muzeju 10. juna od 19 sati – kaže Drobnjak.

Direktor podseća i da je u toku upis u Muzičku školu.

Zainteresovani za upis učenika u prvi razred moći će da konkurišu za jedan od pet odseka, klavir, harmonika, violina, gitara i solo pevanje – kaže Drobnjak.

Naglašava da mališani koji žele da konkurišu za odseke klavir, harmonika, violina i gitara moraju biti uzrasta od 6 do 9 godina, a zainteresovani za odsek solo pevanja stariji od 13 godina.

Prijemni će se obaviti 7. i 8. juna od 10 do 16 sati u prostorijama škole, u Ulici Vasilija Đurovića Žarkog broj 1, bivša zgrada filcare.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: