Zvezda slomila Megu u finišu i plasirala se u finale plej-ofa

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale plej-ofa Super lige Srbije, pošto su u Sremskoj Mitrovici pobedili Mega Leks sa 74:64 (14:13, 23:25, 18:17, 19:9) i tako slavili sa 2:0 u seriji.

Meč je prelomljen u poslednjoj četvrtini, pošto je posle 30 minuta bilo 55:55. Početkom poslednje deonice Rade Zagorac je dobio četvrtu i petu ličnu grešku, nakon čega je trener domaćih Dejan Milojević žestoko protestovao, tako da je dobio tehničku grešku, a onda je i sam isključen.

Zvezda je poslednjih osam minuta odigrala bolje i koncentrisanije i tada je napravila razliku.

Zvezdu je predvodio Stefan Jović sa 18 poena, devet asistencija i četiri skoka. Najefikasniji je bio Luka Mitrović, koji je završio utakmicu sa 20 poena i sedam skokova. Njih dvojica su bili jedini dvocifreni u pobedničkom timu.

Megu je predvodio Nikola Janković sa 23 poena, dok je Nikola Ivanović postigao 16.

U drugom polufinalu igraju Partizan i FMP. Crno-beli u toj seriji vode sa 1:0 i u ponedeljak igraju drugi meč.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво