Obama razotkriva tajne dokumente o NLO? (VIDEO)

Novosti online

28. 05. 2016. u 19:01

Sam kraj drugog i poslednjeg predsedničkog mandata Baraka Obame moglo bi obeležiti razotkrivanje dokumenata o spoznajama vanzemaljskih vrsta, tvrde neslužbeni izvori

Обама разоткрива тајне документе о НЛО? (ВИДЕО)

Foto Tanjug, AP

Sam kraj drugog i poslednjeg predsedničkog mandata Baraka Obame moglo bi obeležiti razotkrivanje dokumenata o spoznajama vanzemaljskih vrsta, tvrde neslužbeni izvori, a prenosi britanski Miror.

Barak Obama je „blizu razotkrivanja revolucionarnih saznanja o NLO i aktivnostima vanzemaljskih vrsta“, piše britanski Miror. Učiniće to, tvrde neslužbeni izvori, pred sam kraj svog mandata, i to pod pritiskom predizbornog obećanja Hilari Klinton da će učiniti isto ukoliko postane predsednica SAD.

U to veruje i Stiven Baset, izvršni direktor „Paradigma riserč grupe“, koji smatra da će nakon Obame nešto slično učiniti i britanski premijer Dejvid Kameron.

Baset inače za to u Beloj kući lobira već 20 godina i kaže kako je „jako uzbuđen“ što su na „samoj ivici“ velikog razotkrivanja tajnih informacija koje vlada SAD ima o vanzemaljskoj aktivnosti na Zemlji.

„Biće to jedna od najvažnijih vesti ikada objavljenih“, uveren je Baset.

„Siguran sam 85 odsto da će Obama to učiniti i da će njegovim stopama nakon toga krenuti i britanski premijer“, izjavio je.

Hilari Klinton je o važnosti transparentnosti u slučaju vanzemaljske aktivnosti pričala u emisiji Džimija Kimela pre nekoliko meseci, a isto je kasnije ponovio i voditelj njene kampanje Džon Podesta.

„Volela bih da dobijem uvid u te dokumente i da što veći broj njih dam na uvid javnosti“, rekla je Klintonova tada.

„Ukoliko nema ničega, to moramo reći ljudima. Ako nečeg ima, to moramo podeliti u slučaju da ne narušuje nacionalnu bezbednost“, zaključila je u emisiji. Time je zapravo razočarala mnoge entuzijaste koji sada smatraju da će, ako dođe do objave, objavljeni biti samo relativno nevažni i benigni dokumenti koji opet neće dati odgovor na stotine pitanja i glasina.




(Izvor: sputniknews.com)





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

bogi

29.05.2016. 18:46

zanimljivo je da samo Ameri i Englezi imaju tajne dokumente o NLO. A sta kriju Rusi i Kinezi? Hajde da cujemo ..da li ce i ko sta da objavi..

Lune

11.08.2016. 01:44

@bogi - Hm,hmm..za prosecno znanje i interesovanje, dovoljna je izjava lekara VMA, i par fotografija, jedno cudi, da ne objavljuju, tkivo vanzemljca kojeg su secirali.

deki iz sremcice

11.08.2016. 10:15

pa nema nista od toga....samo za filmsku industriju i bajke za veliku decu....