PUKLA TIKVA U KOALICIJI DVERI-DSS: Obradović se trpa u Vučićevu vladu!
Foto: Fonet

Raspada se savez

PUKLA TIKVA U KOALICIJI DVERI-DSS: Obradović se trpa u Vučićevu vladu!

Politika -

Na pitanje da li je Putin mislio i na njega kad je savetovao Vučiću da primi ruske ljude u vladu, Obradović se prvo nasmejao, a onda i rekao da to znaju samo njih dvojica

BEOGRAD - Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović odazvaće se pozivu lidera SNS Aleksandra Vučića, a ne isključuje ni ulazak u novu vladu, ukoliko se ona okrene Rusiji.

Obradović je zato za Kurir pohvalio Vučićevu iznenadnu posetu Moskvi i susret s Vladimirom Putinom.Na pitanje da li je Putin mislio i na njega kad je savetovao Vučiću da primi ruske ljude u vladu, Obradović se prvo nasmejao, a onda i rekao da to znaju samo njih dvojica.

- Sve što je ruski predsednik Putin želeo da kaže, sasvim sam siguran da je rekao Aleksandru Vučiću i da to definitivno ostaje između njih. Za Srbiju je važno što se mandatar našao s jednim od najmoćnijih državnika sveta, jer je ta orijentacija ka Rusiji verovatno od suštinskog značaja za Srbiju - rekao je Obradović.Na pitanje da li će s Vučićem razgovarati o ulasku u vladu posle tih novih momenata iz Rusije, Obradović je rekao:- Naravno. Ali je pitanje da li će on zvati Dveri. Ako zove, mi ćemo se odazvati. Apsolutno smo raspoloženi da razgovaramo o formiranju nove vlade koja bi promenila svoju spoljnu političku orijentaciju. Predaćemo premijeru naših 10 tačaka o formiranju vlade, pa ćemo videti - rekao je Obradović.Dodao je i da nema potrebe da se Sanda Rašković Ivić na njega ljuti.(R. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track