Lifestyle

Kako bi izgledao nakit kao odeća?

Novi svetski trend je stigao i kod nas, a to je nakit koji se nosi kao odeća. Šta ističe i krasi, a šta otkriva i pokriva? Da li biste se usudili da nosite ovaj novi svetski trend?

nakit-odeca-haljina
Facebook

Predstavljamo vam nakit tri dizajnerke, Milice Pavlović, Vesne Milošević i Katarine Zlajić. One su napravile nakit koji se oblači, po uzoru na svetske modne trendove.

O Vesni Milošević smo vam već pisali, a njena kolekcija je bila predstavljena i na novosadskoj nedelji mode gde su ženski modeli bili deo toalete. Oni se mogu poneti na svečanim večerima, koktelima, prijemima, a neki od njih se oblače preko haljine. Vesnina kolekcija je ukrašena kristalima i sitnim lanačićima. Njen nakit kao odeća može da upotpuni vašu elegantnu kombinaciju. Bilo koja jednostavna crna haljina će sa njim izgledati otmeno, svečano i jedinstveno.

nakit-odeca-vesna
Facebook

Dizajnerka Milica Pavlović je Master studije je završila mini kolekcijom metalnih struktura, a ona je jedan od  zaljubljenika u lance. Iz te njene ljubavi je nasto nakit koji se bukvalno odeva. Njeni komadi nakite izgledaju kao haljine i suknje, a vama ostavljamo pitanje da li biste samo u njima smeli da prošetate gradom.

Katarina Zlajić osvaja svetsku modnu scenu, a ona je poznata po nakitu koji se stavlja na glavu, to jest po kacigama. Ona je svoj neobičan nakit izlagala na modnim revijama u Parizu i Milanu, a o njoj su pisali čak i u Vogue. I nju ispirišu određeni, specifični materijali, kao i umetnici pokreta DADA, a sve je počelo onda kada nije mogla da nađe nakit koji bi i sama nosila.

katarina-kacige-naocare
Foto: Katarina Zlajić

I tako se možete obući od glave do pete i to u nakit. Kacige, suknje, haljine od nakita kao odeće… A mi se pitamo koji je to sledeći modni trend i da li nas bilo šta može još izenaditi.

Pročitajte više o ovom zanimljivom nakitu

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link