Region

Svet

Bivša zadrugarka sasula Eri sve u lice: Je li, matora drtino, praviš se da me ne znaš?

Učesnica četvrte sezone rijalitija "Zadruga“ Snežana Ojdanić, sada već bivša zadrugarka  sasula Eri sve u lice, zbog izjava o njoj. Je li, matora drtino, praviš se da me ne znaš? Samo kada te budem videla uživo, ima da zaboravim i na godine i to da smo rod.

Bivša zadrugarka sasula Eri sve u lice: Je li, matora drtino, praviš se da me ne znaš? Screenshoot/Instagram




Učesnica četvrte sezone rijalitija "Zadruga“ Snežana Ojdanić nedavno je ispala iz daljeg takmičenja, a onda je polako počela da saznaje šta se dešavalo u spoljnom svetu i ko je to pričao loše o njoj, kao i koje se odrekao od rođaka i prijatelja.

Iako se unutar Imaginarijuma dobro pokazala i nije uradila ništa čime bi nekoga obrukala, bilo je i onih koji su se postideli njenih tetovaža, kao i detalja da je bila hapšena kao mlada. Prvi koji se zamerio žustroj Crnogorki bio je naš poznati folker Era Ojdanić.



- Ljudi moji, ne znam šta da radim, sramota me ubi. Zovu me ljudi, pitaju me ko je ta što je tvoja rođaka. Kako nju samo nije sramota? Ukalja me samo tako. Nikada mi niko nije naneo sramote, kao ta Snežana. Čuo sam da je ta žena ušla, ali sam šokiran da je ostavila moj kontakt da je podržavam. To što se isto prezivamo ne znači da smo brat i sestra. Bože, sačuvaj! Umislila je da sam joj stric. Nek se sabere šta sam joj, da me ne povezuje sa ženom koja je bila u zatvoru. Žena kojoj je celo telo u tetovažama. Nemojte, molim vas. Ja jesam šon-men i sve može kod mene, a ovo je otišlo predaleko", rekao je Era Ojdanić




 




"Kako ga samo nije sramota da priča da me se javno odrekao, da nisam dostojna da nosim njegovo prezime, da sam sramota, matori je juče jeo, da li se seća rođake kojima je pružio podršku u poslu. Nisam se ni nadala da će nešto lepo da kaže, ali nisam očekivala ni da će me tako ispljuvati. Ja sam njegova krv, ali ako on želi da me se odrekne, neće moći tako. Evo, Snežana se njega odriče! Odričem se Ere, kao svog rođaka, i ne želim da me povezuju s njim nikada više. Neću ime da mu čujem. Pokazao je kakav je čovek.

- Moj sin kaže da je Era jedno obično g*vno, a ja ne želim da ga tako imenujem, nisam kao on. Mogla bih ja njega da okitim raznim epitetima, ali čemu? Zna se kakav ga glas prati i šta se sve o njemu pisalo, pa ja nikada nisam rekla da ga se odričem. E sada, kada je udario na mene, na moje tetovaže, na moje silikone, neće moći. "Ero, Snežana Ojdanić se tebe odriče, kao rođaka, i ne želi više za tebe da čuje“ - rekla je pevačica i bivša učesnica Zadruge 4, kivna i besna na folkera jer ju je okarakterisao kao ženu-krimosa i kao lošu osobu.



Ojdanići su se čuli i tada su sevale varnice s obe strane. Snežana nije izdržala da pozove Erui sve mu kaže, ali i da ga podseti ko je ona. Imala je njegov broj, a bogami, i on njen kada ga je pozvala.


„Je li, matora drtino, praviš se da me ne znaš? Praviš se da sam neka budala? Kako te samo nije sramota da me blatiši da pričaš da sam tetovirana i žigosana budala sa silikonima koja laže da sam tvoja rođaka? Samo kada te budem videla uživo, ima da zaboravim i na godine i to da smo rod. Ima da te išamaram, bićeš, Ero, crven kao bulka“, rekla mu je navodno Sneža.

- Ni on joj nije ostao dužan, pa je io na dobila nekoliko uvreda preko telefona: "Slušaj ti mene, ženo tetovirana, krimose od žene, zatvorenice jedna. Nisam ti dao odobrenje da pričaš o meni, da me pominješ. Da se hvališ kako si moja. Da si rekla, da si me zvala, da znam, da se spremim, ovako ništa, samo si skočila sama sebi u stomak. Mrš i ne zovi me više, alapačo jedna. Ne preti mi, da ti se pretnje ne obruše na glavu“, rekao joj je navodno Era preko telefona, a onda je samo prekinuo vezu - prenosi izvor koji je dobro upućen šta su navodni rođaci pričali preko telefona.




 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>