Ana slavi novu pobedu, a novinari je pitaju o Evroviziji i svadbi!?

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.05.2016.
19:11
Izvor: Beta

Zanimljiv razgovor sa novinarima vodila je naša najbolja teniserka posle plasmana u treće kolo Rolan Garosa.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da je ceo današnji meč protiv Japanke Kurumu Nare u drugom kolu Rolan Garosa bio težak, uprkos rezultatu.

"Ceo meč je bio vrlo težak i fizički naporan. Osećala sam da sam morala da se pomučim da osvajam gemove. Igrala je zaista dobro. Probala sam da budem agresivnija, a to što sam osvojila prvi set mi je nekako dalo samopouzdanje i reda u drugom setu. Ali, bilo je teško do poslednjeg poena", rekla je Ivanovićeva novinarima u Parizu.

Ivanovićeva je 16. na WTA listi, a danas je pobedila Naru, 91. na svetskoj rang-listi, u dva seta, 7:5, 6:1.Srpska reprezentativka se posle novinarske konstatacije da se kretala dobro priznala novinarima da joj je šljaka omiljena podloga.

"Šljaka je definitivno moja omiljena podloga. Vežbala sam mnogo u teretani i na terenu poslednjih mesec. Pomalo mislim da me je tenzija koju sam osećala tokom mojih mečeva sprečavala da se krećem slobodno kao što sam htela. Probala sam danas da prigrlim sve to i samo se krećem kako mogu, kao što radim na treninzima. To pomaže, naročito u fizički napornim mečevima kao što je ovaj. Vrlo sam zadovoljna onim što sam prikazala na terenu", rekla je Ana Ivanović.

Novinare u Parizu nije zanimao samo tenis, već su rodjenu Beogradjanku pitali i o drugim stvarima. Jedan izveštač je pitao da li misli da je Srbija mogla bolje od 18. mesta na Evroviziji.

"Gledala sam Evroviziju i mislim da je pesma bila sjajna. Svidela mi se i ruska, ali mislim da je Srbija trebalo da bude mnogo, mnogo više. Baš mi se svidja ta pesma", odgovorila je ona.

Novinari su probali da je pitaju i privatnom životu, ali ona nije želela da govori o tome.

Novinarsko pitanje je bilo:

"Mislim da je ovo vaš poslednji turnir kao gospođice. Možete li da nam kažete nešto o tome?".

Posle dopune "o venčanju", Ivanovićeva je samo rekla "šta?", ali je moderator tada prekinuo pitanje i pozvao na sledeće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 26.05.2016
20:11

Da li su neki novinari toliko dokoni da pitaju teniserku o Evroviziji ?! Svašta...

avatar
Thierry Henry 14
Thursday, 26.05.2016
23:37

I ja gledam. Ajde da radi intervju za neki časopis ili da gostuje u nekoj talk-show emisiji.