DOSIJE IKS: Obama će otvoriti tajna dokumenta o vanzemaljcima?
Foto: Fonet

Svi na to čekaju

DOSIJE IKS: Obama će otvoriti tajna dokumenta o vanzemaljcima?

Planeta -

Barak Obama je blizu razotkrivanja revolucionarnih saznanja o NLO-ima i aktivnostima vanzemaljskih vrsta, piše britanski Miror.

Učiniće to, tvrde zvanični i nezvanični izvori, pred sam kraj svog mandata i to pod pritiskom predizbornog obećanja Hilari Klinton da će učiniti isto ukoliko postane predsednica SAD-a.

U to veruje i Stiven Baset, izvršni direktor "Paradigm Research Groupe" koji smatra da će posle Obame nešto slično učiniti i britanski premijer Dejvid Kameron.

via GIPHY

Baset inače za to u Beloj kući lobira već 20 godina i kaže kako je 'neverovatno uzbuđen' što smo na 'samom rubu' velikog razotkrivanja tajnih informacija koje vlada SAD-a ima o vanzemaljskim aktivnostima na Zemlji.

"Biće to jedna od najvažnijih vesti ikada objavljenih", uveren je. "Siguran sam 85 odsto da će Obama to učiniti i da će njegovim stopama posle toga krenuti i britanski premijer", izjavio je. Hilari Klinton je o važnosti transparentnosti u slučaju vanzemaljske aktivnosti pričala u emisiji kod Džimija Kimela pre nekoliko meseci, a isto je kasnije ponovio i menadžer njene kampanje Džon Podesta.

"Volela bih da dobijem na uvid te dokumente i što veći broj njih pokazati javnosti", rekla je tada.

"Ukoliko nema ničega, to moramo reći ljudima. Ukoliko nečega ima, to moramo podeliti u slučaju da ne narušuje nacionalnu sigurnost", zaključila je u emisiji i zapravo razočarala mnoge entuzijaste koji sada smatraju da će, ukoliko dođe do objave, objavljeni biti samo relativno nevažni i benigni dokumenti koji opet neće dati odgovor na mnoga pitanja, glasine i spekulacije.

via GIPHY

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja