Život i ljudi

0

Nedeljni horoskop od 26. maja do 1. juna

Autor: VV

Izvor: Novi magazin

Nedeljni horoskop od 26. maja do 1. juna

Izvor: Foto: Beta, AP

 

 

 

 

 

 

OVAN

Budite obazrivi u odnosima sa kolegama i nadređenima. Ne dozvolite da vas neko isprovocira ili da izgubite kontrolu nad sobom, jer bi impulsivne reakcije štetno uticale na vaše poslovne pozicije i ugled. Početkom nedelje zauzete Ovnove očekuje uspeh kroz zajedničke aktivnosti. Jedno drugome pružaćete podsticaje i emotivnu sigurnost. Krajem nedelje partner i vi ćete imati različite potrebe i očekivanja. Ako ste slobodni, bićete skloni da mešate prijateljstvo i ljubav. Ako se budete upuštali u emotivne odnose, to bi moglo da pokvari jedno lepo prijateljstvo.

 

BIK

Izbegavajte finansijske rizike i mahinacije, pošto ste im trenutno veoma skloni, a baš to vam može naneti izvesne gubitke. U rešavanju složenijih zadataka nećete biti dobro organizovani, pa možete lako da zakomplikujete stvari. U prvoj polovini nedelje vam se pruža prilika da upoznate osobu jakog intelekta i uravnoteženih emocija, koja će vas privući svojim originalnim stavovima. Ukoliko udete u emotivnu vezu sa tom osobom, očekuje vas sklad u budućnosti. Ako ste slobodni, u drugoj polovini nedelje bićete skloni samozavaravanju. Osoba u koju ste zaljubljeni nije ona prava, ali vi to sebi nećete da priznate.

 

BLIZANCI

Bićete brzopleti u planiranju završne faze jednog poslovnog poduhvata. Ukoliko budete pokušali da dođete do planiranog cilja ne poštujući redovne administrativne procedure, moguće su pravne teškoće. Očekuje vas prijatna porodična atmosfera i više razumevanja u odnosima sa partnerom i najbližima. Više pažnje ćete posvetiti svojoj deci, što će vam doneti ispunjenje. Ako ste u braku, partner će vas prijatno iznenaditi ispunjenjem jednog obećanja koje vam je ranije dao. Tokom vikenda neka vaša nesmotrena izjava mogla bi da povredi vašeg partnera.

 

RAK

Skloni ste da ulazite u polemike i da vaše mišljenje suprotstavljate mišljenjima drugih ljudi. Čak i u slučaju da niste u pravu, bićete tvrdoglavi i nepopustljivi, što može da vam naruši neke važne poslovne odnose. U prvoj polovini nedelje vaš partner i vi ćete razgovarati o međusobnim emotivnim potrebama, što će vam pomoći da se bolje emotivno uskladite. Ako ste slobodni, moguća je nova emotivna veza. Tokom vikenda partneru će biti potrebna podrška i oslonac sa vaše strane. Da biste izbegli nesuglasice, potražite zajednički prihvatljiva rešenja.

 

LAV

Izbegnite bilo kakve novčane mahinacije. Proverite vaše finansijske planove, jer bi mogla da vam se potkrade neka greška, što bi vas dosta koštalo naročito ako se bavite privatnim biznisom. Ova nedelja vam nije pogodna za nova ulaganja. Savet je da skupljate informacije od saradnika i da ne dajete suviše komentara u vezi trenutnih poslova. Ako ste slobodni, krajem nedelje ne bi trebalo da ulazite u emotivnu vezu, jer neće biti skladna. Ako ste kraće vreme u vezi, bićete skloni svađama i prepirkama sa partnerom. Previše ćete očekivati od partnera.

 

DEVICA

Izbegnite bilo kakve novčane mahinacije. Proverite vaše finansijske planove, jer bi mogla da vam se potkrade neka greška, što bi vas dosta koštalo naročito ako se bavite privatnim biznisom. Ova nedelja vam nije pogodna za nova ulaganja. Savet je da skupljate informacije od saradnika i da ne dajete suviše komentara u vezi trenutnih poslova. Ako ste slobodni, krajem nedelje ne bi trebalo da ulazite u emotivnu vezu, jer neće biti skladna. Ako ste kraće vreme u vezi, bićete skloni svađama i prepirkama sa partnerom. Previše ćete očekivati od partnera.

 

VAGA

Preti vam opasnost od prevare i to od strane ljudi koje na neki način dobro poznajete. Postoji mogućnost da i sami budete skloni spletkarenju i smicalicama. Ali bilo bi mudro da se kontrolišete i da izbegavate mahinacije pošto vam mogu doneti više štete nego koristi. Na emotivnom planu vodite otvorene i iskrene razgovore sa partnerom, što će vas zbližiti i omogućiti vam da se emotivno uskladite. Sredinom nedelje ipak postavite izvesne kočnice i nemojte pričati o nekoj protekloj vezi, naročito ne poređenja radi sa trenutnim partnerom. Povedite računa o kičmi i zglobovima.

 

ŠKORPIJA

Bićete teški za saradnju, pa bi bilo dobro da izbegavate timski rad u ovom periodu. Problemi u saradničkim odnosima mogu nastati zbog međusobnih finansijskih odnosa. Uzrok tome mogu biti propusti u planovima. Savet je da samoinicijativno ne pravite neke velike promene u poslu. Ako ste slobodni, jedno površno prijateljstvo moglo bi da se pretvori u skladnu emotivnu vezu. Zauzetima će kraj nedelje doneti nesuglasice zbog neslaganja oko nekih zajedničkih ciljeva ili odlaganje već dogovorenog zbog vaših poslovnih obaveza. To može da izazove ozbiljne sukobe koje ćete teško rešiti.

 

STRELAC

Ova nedelja vam nije pogodna za rad na velikim i ambicioznim projektima, jer ćete biti neorganizovani i imate potrebu da dominirate u odnosima. Izbegavajte da ulazite u konflikte sa saradnicima ili nadređenim osobama. Impulsivni ste i umorni. Savet je da isplanirate neki kraći odmor ako ste u mogućnosti. Skloni ste da zauzimate suprotne stavova od partnerovih, što će uneti nesklad u vaš odnos i otežavati postizanje bilo kakvih plodnih dogovora. Prijaće vam neka vrsta izolacije. Za slobodne je ovo period u kome mogu obnoviti neku vezu i na samom startu ćete postaviti izvesna pravila koja na kraju neće ni vama prijati.

 

JARAC

Potrebno je da budete na oprezu u odnosima sa nadređenima, jer iz želje da se suprotstavite možete napraviti grešku u nekoj poslovnoj proceni. Dobro će vam doći savet iskusnog prijatelja po pitanjima oko kojih se dvoumite. Nemojte pokretati sudske sporove u ovoj nedelji, a ako ih već imate, moguća su odlaganja. Ako ste kraće vreme u vezi, moguće su svađe zbog međusobnog potcenjivanja i nerazumevanja. Uzrok tome je nečija ljubomora. Slobodni Jarčevi su skloni pogrešnom izboru. Ne bi valjalo da započinjete novu emotivnu vezu pošto vas osoba koja vas interesuje na neki način manipuliše.

 

VODOLIJA

Skloni ste nepažnji u finansijskim transakcijama, tako da vam se može dogoditi da vas neko izmanipuliše i da se nađete na gubitku. Zbog toga ne ulazite u nova dugovanja i izbegavajte udruživanje novca i materijalnih sredstava bilo kog tipa. Povoljan vam je period za ulaganja u nekretnine. Slobodne Vodolije tragaju za strastvenom osobom, jakog intelekta od koga bi mogle da dobiju podsticaje i emotivno ispunjenje. Za sada vam to izgleda kao nemoguća misija, ali imate nekoga u vidu. Početkom nedelje moglo bi da dođe do nesuglasica u krugu porodice, pa čak i do ozbiljnije svađe sa mlađim članom porodice.

 

RIBE

U odnosima sa jednim poslovnim partnerom moglo bi doći do nejasnoća, kao i do sukobljavanja ciljeva ili interesa. Izbegavajte svađe i nastojte da spor rešite diplomatskim putem. Takođe, neko drugi može profitirati od vaših ideja, nemojte puno da pričate o svojim trenutnim planovima i projektima. Već početkom nedelje ćete moći da rešite nesporazume sa voljenom osobom koji su vas opterećivali u proteklom periodu. I dalje ste pomalo svađalački raspoloženi i nećete se pridržavati nekog dogovora. Savet je da budete iskreni, kako prema sebi, tako i prema partneru da biste rešili ono što vas opterećuje. Slobodni mogu upoznati nekoga na putovanju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR