U Podgorici vlasnica unakazila psa: Šipkom brutalno pretukla ljubimca!

V. K.

24. 05. 2016. u 18:49

Pas je brutalno pretučen. Vlasnica ga je tukla metalnom šipkom i nanela mu povrede svud po celom telu. Kuče bez zuba, sa povredama svuda po telu, ne može na noge

У Подгорици власница унаказила пса: Шипком брутално претукла љубимца!

Fotografija psa na "Fejsbuku"

PODGORICA - Fotografije pretučenog psa u centru Podgorice, koje su se u utorak pojavile na društvenim mrežama, uznemirile su građane. Ko se iživljavao nad nesrećnom životinjom ne zna se, ali ono što se moglo videti na fotkama jeste da je kuče prošlo sa povredama njuške, šape, kukova i polomljenih zuba.

- Pas je brutalno pretučen. Vlasnica ga je tukla metalnom šipkom i nanela mu povrede svud po celom telu. Ne može na noge, i ne veruje trenutno nikome. Ko zna da li će ikada više - napisala je korisnica "Fejsbuka", koja je i objavila fotografije žrtve sumanute Podgoričanke.

Objavljeno je da je vlasnica psa psihički nestabilna i da je, najverovatnije, u rastrojstvu kidisala na svog ljubimca.

- Da li se zbog takvog psihičkog stanja može krivično goniti? Što je još tragičnije, pas je pretučen naočigled ljudi, koji ništa nisu uradili, ništa. - napisano je na društvenoj mreži.

Nažalost, ovo nije usamljen slučaj iživljavanja nad životinjama. Ostao je upamćen snimak na "Jutjubu", kada je mučitelj iz Danilovgrada na nikšićkom putu vezao magarca za kamion u pokretu. Suroviji su bili "lovci" na Goliji, kod Nikšića, koji su pobili devet srna.


MRTVO MEČE

PODGORIČANI su bili u šoku kada su na jednom od gradskih trgova ugledali mrtvo meče bez glave i prednjih šapa. Pretpostavljalo se da je bilo staro dve godine i težine od 50 do 80 kilograma, i da je ulovljeno u rejonu Bioča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

mika

24.05.2016. 21:22

Tuga. Imam istog ovakvog i suze mi idu. Zlatni retriveri, najumiljatiji i najdivniji. Oni vole svakoga i svakome se raduju.Na zalost danas svako ima psa.