Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 25. maj 2016. godine

Turbulentno za Ovna, Bika čeka novac, Blizanci puno rade, lepo poznanstvo čeka Raka, Lav bez drame, Devicu čeka loša komunikacija, Vaga opuštena, Škorpija menja ciljeve, Strelac uznemiren, Jarac oslobođen predrasuda, Vodolija mora da se prilagođava, a Ribe čeka posao u inostranstvu. Ovo je današnji horoskop za danas 25. maj 2016. godine.

OVAN

Posao: Strpite se od trenutnih iznenađenja, jer planeta Uran ne dozvoljava da sve teče u jednoj liniji. U pitanju su ekstremi, kako pozitivni tako i negativni. Morate da se izborite sa ovim turbulencijama, mada vi za to imate dovoljno snage, bar danas.

Ljubav: Ukoliko vam se dopada jedna Devica ne gubite vreme u onome što pokušavate da dokažete. Nekome ste pomalo iritantni svojim ponašanjem.

Zdravlje: Danas ste u formi.

BIK

Posao: Ukoliko ste do sada imali mršavije novčane prilive ne očajavajte jer nije sve u negativnom kontekstu. Ima nade da svoj džep solidno popunite ovaj put. Aspekti podržavaju ovu konotaciju, trenutno.

Ljubav: Morate da sačekate na bolju priliku od trenutne simpatije koja vam se udvara na otvoren način. Bićete u odličnom raspoloženju za neko vreme.

Zdravlje: Problem sa predelom oko vrata.

dnevni-horoskop-ljubavni-cvet
negativespace.co

BLIZANCI

Posao: U pitanju je vaša upornost kada smo kod uspeha koji trenutno inicirate svojim stavom. Kolege su vam od pomoci pa se na njih slobodno oslonite ovaj put. Možda ćete danas raditi neuobičajeno puno.

Ljubav: Imate pored sebe izuzetnu osobu koja ume da ceni vašu pažnju. Otvorena komunikacija sa partnerom vam u suštini prija.

Zdravlje: Pazite kako prelazite ulicu.

RAK

Posao: Ne morate nikome da se pravdate za ono što ćete da uradite. Imate odličnu ideju i ono je vaša zvezda vodilja. Morate da budete u pripravnosti zbog malih nesuglasicama sa kolegama, koje su ipak prolaznog karaktera.

Ljubav: Ukoliko ste sami izađite i u večernjim satima možete da upoznate osobu koju ćete dugo da pamtite.

Zdravlje: Pokušajte da se distancirate od negativnih osoba.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link