Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 24.05.2016.
10:39
Vestionline A

Poklanjamo karte za 5 predstava!

Predstojeći dani mogu da vam budu prilično ispunjeni kulturom - portal Vestionline vam je, u saradnji sa Teatrom 78, obezbedio ulaznice za veliki broj predstava koje će biti odigrane u okviru Dečjeg glumačkog festivala "Besne gliste u Teatru 78", koji je na programu do 11. juna. U ovom krugu delimo vam 3x2 ulaznice za pet predstava, na vama je samo da se prijavite i uđete u konkurenciju za nagrade. Sve predstave biće odigrane u beogradskom Teatru 78, u Resavskoj 78.

Da biste konkurisali, pošaljite nam vaše podatke (puno ime i prezime) na e-mail adresu nagradnaigra@vesti-online.com, a u Subject poruke upišite na koju predstavu biste voleli da idite i konkurišite za dobijanje ulaznica. Spisak predstava za koje možete da konkurišete nalazi se u nastavku teksta, a priliku da osvojite karte možete da iskorstite do petka 27. aprila, do 12 časova, posle čega ćemo najsrećnije putem e-maila obavestiti o dobijanju ulaznica.

Teatar 78
Plakat za predstavu "Ženske priče"

1. U nedostatku dokaza (29. 5. u 19h) - Snežana, Mala Sirena, Uspavana Lepotica, Kruela, Crvenkapa  i Marica su vrlo dobro poznati likovi iz bajki koje volimo. Svima je život zakomplikovala jedna osoba - veštica. Sada je vreme za svođenje računa. Ko je bio dobar, a ko nevaljao? Kako je prošla veštica? U našoj priči veštica Veca mora  da objasni svoje postupke, i to pred pravim sudom. *Ova predstava je namenjena deci od 3 do 10 godina.

2. Ženske priče (Ženski razgovori) (30. 5. u 20h) - Monolozi Duška Radovića poslužili su kao osnova ovoj predstavi koja govori o  muškom i ženkom poimanju sveta, odnosima, ljubavi  i njihovoj konstantnoj borbi, na jedan krajnje duhovit način. *Ova predstava je namenjena starijoj publici. *Za publiku od 14 godina pa nadalje.

3. Snežana i patuljci (31. 5. u 19.30h) - Toliko poznata tema i više puta ispričana priča, ali opet drugačija. Ovoga puta je to jedna moderna verzija Snežane, sa puno igre i muzičkih numera i sa jednim patuljkom više. U ova moderna vremena, sve počinje izborom za miss, gde nam se kandidatkinje predstavaljaju , svaka onako kako najbolje ume i gde sasvim slučajno kao najlepša biva izabrana lepa Snežana. Tu za nju počinju muke. Lovac na autograme je na maćehinu naredbu  prevarom odvede u gustu šumu, gde se ona upoznaje sa patuljcima. Kasnije odoleva svim maćehinim pokušajima da je poružni uz pomoć kozmetičkih preprata i zaljubljuje se u princa Enesu, koji i nije neki pravi princ, već student medicine. *Ova predstava je namenjena deci od 3 do 10 godina.

Teatar 78
Plakat za predstavu "Snežana i patuljci"

4. Izgubljeno blago (1. 6. u 19.30h) - Radnja se dešava u pozorištu koje se renovira. Pravi se audicija za članove opasne ekspedicije na ostrvo sa blagom. Na audiciju se prijavljuju različiti zanimljivi likovi, sa namerom da pronađu zakopano blago i da se obogate.Svi likovi treba da prođu određene testove hrabrosti i spretnosti.Dešavaju se neverovatne stvari kada svoje prste u sve to umeša i Rica zlica, dugogodišnji lovac na blago. Na kraju predstave otkrivamo da blago čine knjige, da su one najvrednije i da ih treba čuvati. *Ova predstava je namenjena deci od 3 do 10 godina.

Teatar 78
Detalj iz predstave "Izgubljeno blago"

5. Junaci bez bajke (2. 6. u 19.30h) - Devojčici Milici je dosаdilo dа bude junаk po zаdаtku i dа uskаče u bаjke. Posle debаklа sа Zlаtokosom, rešilа je dа postаne sаmostаlni umetnik i dа sаmа smisli i režirа svoju bаjku. Nа tom putu sreće rаzličite junаke i neki od njih pristаju dа učestvuju u njenoj bаjci bez dobrog nаslovа. Sve se zаkomplikuje kаdа se umešа jedаn princ bez belog konjа koji se zаljubljuje u nju i želi dа je oženi po svаku cenu. *Ova predstava je namenjena deci od 3 do 10 godina.

b

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online