JEDAN OD NAJBOGATIJIH LJUDI NA SVETU ULOŽIO MILIJARDU DOLARA U APPLE: Evo kako i vi možete zaraditi na akcijama ove kompanije!

Početkom prošle nedelje jedan od najuspešnijih investitora na svetu i treći najbogatiji čovek, Warren Buffett, vlasnik Berkshire Hathaway-a, kupio je akcije Apple u vrednosti od 1 milijarde dolara. Prema Financial Times-u, vrednost akcija ove kompanije bi do kraja godine mogla da poraste dodatnih 30%

  • 2

FXLider, svim čitaocima Telegrafa, daje besplatnih 50€ početnog kapitala za trgovanje cenom akcija Applea na svetskoj berzi.

 

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovde.

 

Buffet voli da ulaže u kompanije koje imaju trajnu konkurentsku prednost, talentovan menadžment i razumnu cenu akcija, što Apple sve ispunjava.

 

Ovaj potez momentalno se pozitivno odrazio na vrednost akcija koje su nakon te objave porasle skoro 5%.

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Berkshire Hathaway je poznat po svojim dugoročnim ulaganjima i kako izgleda, računa na uspeh nove linije Apple-ovog TV i automobila u narednim godinama.

 

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovde.

 

Novo tržište koje Apple planira da osvoji je Indija. Prošle nedelje objavljeni su planovi da već početkom 2017. godine bude otvoren centar u Bangalore-u, gradu u južnoj Indiji odakle su potekli mnogi startup-ovi i trehnološki stručnjaci, kako bi se podstakao razvoj aplikacija za iOS.

 

Ulazak na indijsko tržište je veoma važan za Apple, naročito nakon usporavanja ekonomskog rasta Kine.

 

Samo tokom prvog kvartala prodaja u Kini je pala za 26%. Tokom 2015. godine Apple-ov prihod u Indiji je prevazišao 1 milijardu dolara.

 

Bez mnogo investicija tokom prvog kvartala ove godine, prihod je porastao 56% u odnosu na isti period pre godinu dana.

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

 

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

 

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za vas. Gubici mogu da premaše vaše depozite i od vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA