Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 24. maj 2016. godine

Ovan bi više novca, Bik pun elana, Blizanci odlično, odličan spoj Raka i Strelca, Lav nije vreme za ljubav, Devici treba odmor, Vagu muči nesanica, Škorpiju čekaju izazovi, Jarac profitira na polju inostrastva, Vodoliju čeka premija, a Ribe čeka dobar dan. Današnji horoskop za danas 24. maj 2016. godine.

OVAN

Posao: Imate u glavi mnogo veći novac nego inače. Spremni ste da ga zaradite u narednom periodu a danas ćete postaviti jasan temelj. Pokušaćete sa nekoliko saradnika da dođete do značajnog rešenja u zajedničku korist bez rezerve. Nećete se povlačiti sve dok ne uvidite da morate.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Devicu pokušaćete da se dogovorite oko zajedničkog rešenja na koje ste morali da računate da je možda lošija solucija trenutno što ne mora da znači da će se tako i dalje nastaviti.

Zdravlje: Pokušavate da se rasteretite obaveza.

BIK

Posao: Kada su u pitanju trenutni tranziti prolazite u bolje partije i ne morate da se dezavuišete nebitnim situacijama koje su vas uznemiravale do sada. Pokušaj da se što pre rasteretite trenutne situacije ćete i uspeti. Imate dosta rasterećenu situaciju u kojoj ćete se dosta dobro snaći.

Ljubav: Vaša emotivna strana je pomalo nezrela. Morate da obratite pažnju kome se otvarate i šta ste trenutno obećali, jer to može da se desi da ne ispunite. Bavite se više poslovnom stranom ovaj put.

Zdravlje: Imaćete elana danas.

dnevni-ljubavni-horoskop-sunce-planina
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Možda ste isuviše dobro trenutno da ste poželeli veću promenu. Pokušajte da se dovoljno dobro informišete šta da delate i kako da napravite odličnu soluciju za vaše dalje akcije. Morate da budete dovoljno prisutni na satancima koje ne želite u većoj meri.

Ljubav: Ukoliko ste se okrenuli partneru od ranije ne dozvolite da vas ovaj put dezavuiše osoba na koju ste nekada mislili. Pokušajte da se ne okrećete prolaznim stvarima.

Zdravlje: Pokušajte da izbegavate brzu hranu.

RAK

Posao: Neko vam nudi posao iz snova. Ukoliko ne možete da poverujete šta se dešava trenutno, znajte da su loši aspekti prošli i da nemate potrebu da se vraćate na stvari od ranije. Spremni ste da pokrenete nove ideje. Saradnici vas podržavaju u svakom slučaju.

Ljubav: Odličan spoj sa jednim Strelcem je nešto što vam se preporučuje. Ukoliko ste sami iskoristite period ispred sebe i  ne dopustite da vam prilika propadne.

Zdravlje: Imaćete rasterećenje u odnosu na ono šta ste preživeli.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

57 Shares
Share via
Copy link