2
Ostali sportovi

VATERPOLO, PLEJ OF: Partizan vodi 1:0 u finalu

Objavljeno: 22.05.16 u 22:00

Vaterpolisti Partizana savladali su Crvenu zvezdu na gostujućem bazenu i tako došli u situaciju da pobedom u narednom meču proslave titulu – 12:6 (1:0, 2:1, 5:4, 4:1).

Prva četvrtina bila je dosta neefikasna, pa je završena 1:0 za Partizan, da bi crno-beli na poluvreme otišli sa 3:1. U trećoj četvrtini praktično je bilo dobrim delom rešeno pitanje pobednika, nakon što je Partizan poveo sa 8:5.

Do kraja meča, Zvezda je smanjila na 8:6, ali je Partizan vezao četiri gola i došao do prednosti od 1-0 u seriji. Najbolji pojedinac u ekipi Partizana bio je Draško Gogov, koji je čak sedam puta zatresao Zvezdinu mrežu, po dva gola daki su Jakšić i Tanasković, dok je jedan postigao Lazić.

DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Veprovi stali na korak od preokreta protiv Vukova

U Zvezdi najbolji je bio Aksentijević sa dva, dok su po jedan postigli Andrejević, Kljajević, Drašković i Ilić. Naredni susret je na programu u sredu na Banjici, a Partizan pobedom osvaja novu šampionsku titulu.

ATLETIKA: Loš početak Tatjane Mirković

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter